Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Frankfurtista Schwarzwaldiin”

 1. Käkikelloja! Lähellä Frankfurtia! No voi jummijammi, juuri kun olin ajatellut että en enää lähiaikoina Saksaan suuntaisi…

  1. 🙂 Mä sain Saksasta loistovinkit käkikellojen suhteen. Postaankin pian käkikellojen pääkaupungista Schonachista. Myös Tribergistä löytyy melkoinen mahtikukkuu. Frankfurtista on kyllä näille mestoille useamman tunnin ajo, Stuttgart ja Karlsruhe ovat paljon lähempänä. Frankfurtista aloitimme varmaankin siksi, että eri maailmankolkista paikalle lentänyt porukka oli helpointa koota sinne.

 2. Tribergissä, jossa siis myös näitä suuria ja pieniä käkikelloja, sijaitsee myös Saksan korkein vesiputous. Me ajoimme aikanaan kaupunkiin Stuttgartista ja Donaueschingenista (siellä mm. Tonavan alkulähde). Mukavaa, mutkikasta tietä!

  1. Kiitos tiedosta! Triberg jäi tällä matkalla vain läpikulkukohteeksi. Ajoimme siis kaupungin läpi ja näimme Twitterissä aiemmin mainitsemasi megalomaanisen käkikellon. 🙂

 3. Hei mahtavaa, että te kävitte noinkin etelässä! Multa on mennyt ohi se, että vierailitte tosiaan mustassa metsässä. Mehän tässä asustellaan juurikin Karlsruhessa ja näille samoille suunnille suunnataan pian. Kiva lukea kokemuksistasi ja palan halusta kuulla lisää 🙂

  1. Mä oon muuten käynyt myös Karlsruhessa, kiva kaupunki! Lisäjuttuja Saksasta on nyt tulossa, mulla on monta hyvää vinkkiä mestoista. Nyt toivottavasti ehdin taas blogata paljon lähiviikkoina, maaliskuussa opinnot veivät lähes kaiken ajan. Jos suuntaat ”Mustaanmetsään” jo ennen kuin saan tänne tuotettua sisältöä, laita viestiä, niin vinkkaan mestat privana. 😉

   1. Voi pöh, en varmaan tajunnut päivittää sivuasi kun en tuolloin kuun alussa nähnyt tätä vastaustasi. Matka on jo takana, mutta toisaalta tuonne tulee kyllä palattua, joten mielenkiinnolla siltikin luen näitä juttuja jälkikäteenkin 🙂

Vastaa

 • Autumn in Warsaw. This is the Łazienki Palace, built in the 17th century.
•
•
•
•
•
#warsaw #lazienkinpalace #Łazienki #warszawa #varsova #poland #puola #cityscape #palace #castle #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #panunmatkat #travelblog #olympus #getolympus #ig_shotz #shotzdelight #ourmoodydays #visitpoland
 • Autumn light in Copenhagen. 🇩🇰
•
•
•
•
#copenhagen #kööpenhamina #tanska #denmark #cityscape #urban #canon200d #canonsl2 #canonsyksy #lightroom #syksy #autumn #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #urbanscape
 • Very impressive #Sunset in Helsinki today.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #auringonlasku #ig_finland #helsinki #myllypuro #matkablogi #panunmatkat #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #somethingmagical #liveforthestory
 • I’ve been really happy my little #Canon200d for well over a year now. Both its image quality and usability are great. Actually, I’ve never been so satisfied with any of my previous cameras. Our relationship can only get better with new lenses I’m constantly looking for. Yesterday I found a bargain deal of a #Canon 55-250 mm IS STM. The price-quality ratio seems unbeatable – excellent sharpness and superb range. Here’s my first shot with it – the half of the #Moon.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #kuu #moon #moonphotography #ig_finland #helsinki #myllypuro #kuutamo #matkablogi #panunmatkat #moonlight #night #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #astrophotography #taivas #avaruus #astro #nightsky #somethingmagical #liveforthestory #moon_of_the_day
 • This beauty – let’s celebrate it while it lasts. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals
 • Golden, colorful leaves and the deep blue sky – it just cannot get any better. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #suomi #finland

lepanu @ Instagram