Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Häämatkalla kauniissa Cascaisissa”

 1. Allekirjoitan kaiken tässä jutussa sanomasi. Itse olin vaimoni kanssa Cascaissa syksyllä 2010. Tosin, kun ”bongailukohteeni” ovat golfkenttiä, on tarinakin hieman toisenlainen (kts.http://mattitours.wordpress.com/2011/05/22/cascais-portugali-lokakuussa-2010/). Boca do Inferno, Estoril ja Lissabon tulivat toki myös loman aikana tutuiksi. Kalaravintolat olivat tosiaan alueella tutustumisen arvoisia. Kerran jouduimme tosin Cascain keskustassa pettymäänkin palveluun, kun emme suostuneet siltä istumalta ottamaan kokin suosittelemaa päivän kalaa – siitä eteenpäin meitä palveltiin koko illan kuin toisen luokan kansalaisia. Se oli meistä aika outoa! Asuinpaikkamme oli Quinta da Marinha, n. 5 km Cascain keskustasta. Tänne voisimme itsekin lähetä uudestaan!

 2. Hei kiitos kommentistasi ja linkistä! Mukava kuulla toiselta suomalaiselta kokemuksia Cascaisista! Minäkin lähtisin sinne mielelläni uudestaan… Ja tuohon ravintolajuttuun voisin kommentoida, että tutkimattomia ovat tarjoilijoiden ja kokkien tiet. Omalle kohdalleni ei ole kovin erikoisia tai ikäviä kokemuksia sattunut, mutta olen kuullut paljon tarinoita kavereilta…

 3. Kiva tarina ja kauniit kuvat! Kävin toukokuussa Cascaisissa, tosin vain ihan pikaisella reissulla Estorilin rannalla. Tuonne kelpaisi kyllä mennä pidemmäksikin aikaa. 🙂

 4. Olipa kiva lukea häämatkastanne, kun omastanikaan ei ole vielä kovin kauan aikaa. Voi, kun sen voisi kokea uudelleen! Cascais on ollut mun listalla jo vuosia, yhdistäisin sen varmasti Lissaboniin ja vielä vaikka toiseen rannikkokaupunkiin. Olis varmasti huippuloma 🙂

  1. Yhdistäminen on helppoa, Lissabon on varsin lähellä. Voin vain suositella. Ja itse tekisin niin, että majoittautuisin noissa pikkukaupungeissa ja kävisin Lissabonissa niin monta kertaa, kun hyvältä tuntuu.

Vastaa

 • Autumn in Warsaw. This is the Łazienki Palace, built in the 17th century.
•
•
•
•
•
#warsaw #lazienkinpalace #Łazienki #warszawa #varsova #poland #puola #cityscape #palace #castle #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #panunmatkat #travelblog #olympus #getolympus #ig_shotz #shotzdelight #ourmoodydays #visitpoland
 • Autumn light in Copenhagen. 🇩🇰
•
•
•
•
#copenhagen #kööpenhamina #tanska #denmark #cityscape #urban #canon200d #canonsl2 #canonsyksy #lightroom #syksy #autumn #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #urbanscape
 • Very impressive #Sunset in Helsinki today.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #auringonlasku #ig_finland #helsinki #myllypuro #matkablogi #panunmatkat #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #somethingmagical #liveforthestory
 • I’ve been really happy my little #Canon200d for well over a year now. Both its image quality and usability are great. Actually, I’ve never been so satisfied with any of my previous cameras. Our relationship can only get better with new lenses I’m constantly looking for. Yesterday I found a bargain deal of a #Canon 55-250 mm IS STM. The price-quality ratio seems unbeatable – excellent sharpness and superb range. Here’s my first shot with it – the half of the #Moon.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #kuu #moon #moonphotography #ig_finland #helsinki #myllypuro #kuutamo #matkablogi #panunmatkat #moonlight #night #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #astrophotography #taivas #avaruus #astro #nightsky #somethingmagical #liveforthestory #moon_of_the_day
 • This beauty – let’s celebrate it while it lasts. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals
 • Golden, colorful leaves and the deep blue sky – it just cannot get any better. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #suomi #finland

lepanu @ Instagram