Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Häämatkalla kauniissa Cascaisissa”

 1. Allekirjoitan kaiken tässä jutussa sanomasi. Itse olin vaimoni kanssa Cascaissa syksyllä 2010. Tosin, kun ”bongailukohteeni” ovat golfkenttiä, on tarinakin hieman toisenlainen (kts.http://mattitours.wordpress.com/2011/05/22/cascais-portugali-lokakuussa-2010/). Boca do Inferno, Estoril ja Lissabon tulivat toki myös loman aikana tutuiksi. Kalaravintolat olivat tosiaan alueella tutustumisen arvoisia. Kerran jouduimme tosin Cascain keskustassa pettymäänkin palveluun, kun emme suostuneet siltä istumalta ottamaan kokin suosittelemaa päivän kalaa – siitä eteenpäin meitä palveltiin koko illan kuin toisen luokan kansalaisia. Se oli meistä aika outoa! Asuinpaikkamme oli Quinta da Marinha, n. 5 km Cascain keskustasta. Tänne voisimme itsekin lähetä uudestaan!

 2. Hei kiitos kommentistasi ja linkistä! Mukava kuulla toiselta suomalaiselta kokemuksia Cascaisista! Minäkin lähtisin sinne mielelläni uudestaan… Ja tuohon ravintolajuttuun voisin kommentoida, että tutkimattomia ovat tarjoilijoiden ja kokkien tiet. Omalle kohdalleni ei ole kovin erikoisia tai ikäviä kokemuksia sattunut, mutta olen kuullut paljon tarinoita kavereilta…

 3. Kiva tarina ja kauniit kuvat! Kävin toukokuussa Cascaisissa, tosin vain ihan pikaisella reissulla Estorilin rannalla. Tuonne kelpaisi kyllä mennä pidemmäksikin aikaa. 🙂

 4. Olipa kiva lukea häämatkastanne, kun omastanikaan ei ole vielä kovin kauan aikaa. Voi, kun sen voisi kokea uudelleen! Cascais on ollut mun listalla jo vuosia, yhdistäisin sen varmasti Lissaboniin ja vielä vaikka toiseen rannikkokaupunkiin. Olis varmasti huippuloma 🙂

  1. Yhdistäminen on helppoa, Lissabon on varsin lähellä. Voin vain suositella. Ja itse tekisin niin, että majoittautuisin noissa pikkukaupungeissa ja kävisin Lissabonissa niin monta kertaa, kun hyvältä tuntuu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Autumn in the suburb 🍂
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #syksy #syksynvärit #ruska #autumnvibes🍁 #autumncolors🍁  #helsinki  #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #autumncolors #myllypuro #helsinki #lähiö #suburb #architecture
 • 🍂
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #syksy #syksynvärit #ruska #autumnvibes🍁 #autumncolors🍁  #helsinki  #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #autumncolors
 • ❄️🍂🤩
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #syksy #syksynvärit #kuura #ruska #autumnvibes🍁 #autumncolors🍁  #helsinki #macrophotography #macro_vision #macro_captures_nature  #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #finland #suomi #visithelsinki #myhelsi
 • Today's sunset 🌇
°
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #korkeasaari #helsinkizoo #sunset #sunset_pics #sunset_vision #auringonlasku #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #landscapephotography #landscape_love
 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.

lepanu @ Instagram