Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Suosituimmat postaukseni 2014”

 1. No parhaiten mulle jäi mieleen juurikin tuo oudoimmat yöpymispaikkani -postaus, eikä vähiten siksi, että siellä oli jurtatkin listalla 🙂 Tosi kiva, jos mun tuleva Siperian reissu innostais sua kirjoittamaan omastasi lisää – niin kuin Twitteris jo sanoinkin, niin lukisin niitä kyllä tosi innolla! 🙂

  1. Ah, jurtat. Niissä yöpymistä kannattaa kyllä odottaa – tunnelma on niin omansa!

   Jooh, pakko sanoa, että tuli vähän intoa Trans-Siperia-juttujen tekoon, kun kuulin suunnitelmistasi. Monia muitakin juttuja on kyllä jonossa, mutta katsotaan nyt. 😉 Muutenkin olisi tarkoitus vähän kiristää postaustahtia. Viime vuonna kirjoitin 68 kertaa. Jos luvun saisi 100:n paikkeille, olisin tyytyväinen.

 2. Kiva postaus tällainen :)! Itse olen miettinyt samantapaista sitten, kun blogi täyttää sen ensimmäisen vuotensa ensi kuussa. Tammikuu on ollut muuten itsellenikin ennätyskuukausi, joten kai tässä on jotain maagista liikkeellä ;). Ehkä tämä vuosi tulee olemaan jotain ennennäkemättömän hienoa yleisestikin ottaen blogirintamalla.

  Ja parhaiten mieleen jäivät Savonlinnan hotelliarvostelu ja juurikin nuo erikoiset yöpymispaikat :).

  1. Hah, nuo yöpymispaikat olivat kyllä hitti teidän kanssabloggaajien keskuudessa. Ja kiva että hotelliarvosteluni on jäänyt mieleesi. Muistankin, että kommentoit sitä. 🙂

   Jooh, voin suositella tämäntyyppisen postauksen tekoa. Ovat kiinnostavia, koska paljastavat vähän tietoa blogin ”konehuoneesta”. Vaarana näissä on vain ehkä se, että kirjoittaa enemmän itselleen kuin lukijoilleen…

   Pakko sanoa, että mua jotenkin hämmästyttää, että sun blogi ei ole vielä edes vuotta! Jotenkin tuntuu, että olisit ollut estradilla jo paljon pidempään…

   Tämä vuosi tulee kyllä olemaan hieno blogivuosi. Niin paljon on jo nyt kaikenlaista kuvioita vireillä mulla ja monella muulla, ja matkablogien ympärillä on nyt hypeä. Nautitaan tästä täysillä ja menestytään!

   1. Ylläri, että juurikin bloggaajat tykkäsivät ;).

    Ihan totta, ”paljastus” postaukset ovat hauskaa vaihtelua. Mutta ei ainakaan tästä tullut fiilistä, että tämä olisi kirjoitettu enemmän sinulle, MUTTA toisaalta eihän se haittaa, vaikka se niin olisikin. Se on huono bloggaaja, joka ei kirjoita myös itselleen ;).

    Kiitos, kiva kuulla :). Sanoin ihan samaa blogin iästä ainakin London & Beyondille ja 50 State Puzzlelle.

    Tosiaan tulee olemaan mahtava vuosi ja sitä hypetystäkin tuntuu olevan aika paljon. Pinnan alla kytee jotain aivan selvästi. Nyt ykkönen silmään! 🙂

    1. Plus hyvä puoli on se, että tällainen postaus ajaa vähän lisätrafiikkia vanhoihin postauksiin (olkoonkin, että ne ovat niitä, joita luetaan jo muutenkin).

 3. Taisinkin jo aikaisemmin kommentoida siihen oudoimmat yöpymispaikkasi -juttuun, että se oli hyvä. Ja on ollut listoilla tässä joskus kopioida ideaasi ja tehdä vastaavanlainen lista, mutten ole vielä niin pitkälle ehtinyt 🙂

Vastaa

 • Autumn in Warsaw. This is the Łazienki Palace, built in the 17th century.
•
•
•
•
•
#warsaw #lazienkinpalace #Łazienki #warszawa #varsova #poland #puola #cityscape #palace #castle #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #panunmatkat #travelblog #olympus #getolympus #ig_shotz #shotzdelight #ourmoodydays #visitpoland
 • Autumn light in Copenhagen. 🇩🇰
•
•
•
•
#copenhagen #kööpenhamina #tanska #denmark #cityscape #urban #canon200d #canonsl2 #canonsyksy #lightroom #syksy #autumn #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #urbanscape
 • Very impressive #Sunset in Helsinki today.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #auringonlasku #ig_finland #helsinki #myllypuro #matkablogi #panunmatkat #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #somethingmagical #liveforthestory
 • I’ve been really happy my little #Canon200d for well over a year now. Both its image quality and usability are great. Actually, I’ve never been so satisfied with any of my previous cameras. Our relationship can only get better with new lenses I’m constantly looking for. Yesterday I found a bargain deal of a #Canon 55-250 mm IS STM. The price-quality ratio seems unbeatable – excellent sharpness and superb range. Here’s my first shot with it – the half of the #Moon.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #kuu #moon #moonphotography #ig_finland #helsinki #myllypuro #kuutamo #matkablogi #panunmatkat #moonlight #night #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #astrophotography #taivas #avaruus #astro #nightsky #somethingmagical #liveforthestory #moon_of_the_day
 • This beauty – let’s celebrate it while it lasts. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals
 • Golden, colorful leaves and the deep blue sky – it just cannot get any better. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #suomi #finland

lepanu @ Instagram