Viikonloppuna Saksassa osallistuin perinteisen schwarzwaldilaisen Fasnet-karnevaalin juhlintaan Schrambergin idyllisessä pikkukaupungissa. Menoa ja meininkiä riittää vielä maanantaillekin, jolloin aloitan juhlinnan paikalliseen tapaan heti aamulla – kello kahdeksalta. Eilen sunnuntaina musiikki pauhasi, pretzeleitä jaettiin ja paikalliset hassuttelivat perinteikkäissä karnevaaliasuissaan, kuten seuraavalla videolla näytän.

Postaus on toteutettu yhteistyössä Saksan matkailutoimiston kanssa. Osallistun helmikuussa perinteitä esittelevälle bloggaajamatkalle Schwarzwaldissa. Osallistujien some-päivitykset löydät kootusti Saksan matkailun some-seinältä tai tunnisteella #JoinGermanTradition.

Posted by:Panu / Panun matkat

2 replies on “Karnevaaliterveiset Schwarzwaldista

    1. Joo, oli ihan mieletön meno! En ollut koskaan kokenut mitään vastaavaa, mutta sulauduin hyvin joukkoon. Ihan mahtielämys – ja taatusti ”aito”, koska turisteja ei ollut nimeksikään.

      Uutisia en ehtinyt reissussa seurata enkä oikein someakaan muutoin kuin oman matkani osalta. Enpä ole siis tuosta haasteesta kuullutkaan, mutta tutustun!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.