Press Enter / Return to begin your search.

14 thoughts on “Kohvik Moon – huippuravintola yllättävässä ympäristössä”

 1. Tuonne haluan seuraavalla reissulla! Olin aikaisemminkin kuullut tästä paikasta hyvää, mutta kiva oli nähdä kuvia ja kuulla kokemuksia 🙂 Ja Kalamajasta tykkään kovasti!

  1. Mäkin tykkään Kalamajasta. Mukava paikka täynnä kontrastia.

   Moon on tosiaan ilmeisen suosittu. Paljon näyttää olevan blogikirjoituksia ja muita juttuja netissä. Auringon alla -raporttia odotellessa. 😉

 2. Tää olikin hyvä ravintolavinkki! Pidän takuulla mielessä seuraavaa Tallinnanreissua varten, milloin ikinä se sitten onkaan. Myös viiniin taittava olut jäi nyt kiinnostamaan 🙂

 3. Kiitos paljon sinulle Panu :))) – ihanasti kirjoitettu! Jana (Moon’in hostess)

  1. Tietysti arviostani on vierähtänyt jo tovi, mutta uskon Kohvik Moonin säilyttäneen tasonsa. Edelleen ainakin mukana noissa Viron parhaiden ravintoloiden listauksissa.

 4. Itse kävin tänään syömässä paikassa sekä lounasta, että illallista. Molemmat olivat huipputasoa. Lounas tosi edullinen 6€. Tosin nyt illallisella tuo annoskoko oli turhankin iso, eli jälkiruoka ei enää mahtunut. Pelkkä tuo tiikerirapu alkupala ja jälkiruoka olisi vienyt nälän.

 5. Tulin vaan kertomaan että kiitos tästä suosituksesta. Moon on edelleen hyvä! Joulukuussa käytiin.

Vastaa

 • It’s Valentine’s day and I can feel spring.
•
•
•
•
•
#ystävänpäivä #valentinesday #espoo #aaltoyliopisto #shotoniphone #lightroomhdr #lightroom #ylesaa #mtvsaa #iphone8plus #ig_finland #panunmatkat #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #sunlight #morning #cityscape #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots
 • -17 °C outside and I wanted to take a picture which shows it.
•
•
•
•
•
#ig_finland #earthpix #panunmatkat
#cars #lights #traffic #liikenne #ylesaa #mtvsaa #canonstories #canonsl2 #canon200d #espoo #jaw_dropping_shots #special_shots #visualsofearth #theimaged #lensbible #nofilter #nofilterneeded #trafficjam #rushhour #cityscape #urban #colors_of_day
 • #LuxHelsinki it was.
•
•
•
•
#helsinki #luxhelsinki2019 #photographing #nightphotography #cityscape #lightart #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #canonsl2 #canon200d #canonstories #canon50mm #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewhere #suomiretki #igtravel #instatravel @luxhelsinki
 • The Parliament House of Finland
•
•
•
•
#helsinki #eduskuntatalo #eduskunta #parliamenthouse #architecture #nightphotography #politics #politiikka #cityscape #lightart #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #canonsl2 #canon200d #canonstories #canon50mm #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewhere #suomiretki #igtravel #instatravel
 • It’s getting dark – and the final day of Lux Helsinki is about to start. Here’s one of the best installations, which I describe shortly ”classic Lux Helsinki”.
•
•
•
•
#luxhelsinki #finlandiatalo #finlandiahall #luxhelsinki2019 @luxhelsinki #artwork #cityscape #art #lightart #valotaide #lightfestival #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #samsungs8 #samsunggalaxys8 #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewher #suomiretki
 • The most beautiful morning of the year – so far. •
•
•
#helsinki #winter #talvi #myllypuro #metropoliaamk #construction #samsung #samsungs8 #samsunggalaxys8 #artwork #suomiretki #snow #lumi #ylesaa #mtvsaa #cityscape #urban #visithelsinki #finland #suomi #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #morning #morningglory #letsgosomewhere

lepanu @ Instagram