Press Enter / Return to begin your search.

14 thoughts on “Kohvik Moon – huippuravintola yllättävässä ympäristössä”

 1. Tuonne haluan seuraavalla reissulla! Olin aikaisemminkin kuullut tästä paikasta hyvää, mutta kiva oli nähdä kuvia ja kuulla kokemuksia 🙂 Ja Kalamajasta tykkään kovasti!

  1. Mäkin tykkään Kalamajasta. Mukava paikka täynnä kontrastia.

   Moon on tosiaan ilmeisen suosittu. Paljon näyttää olevan blogikirjoituksia ja muita juttuja netissä. Auringon alla -raporttia odotellessa. 😉

 2. Tää olikin hyvä ravintolavinkki! Pidän takuulla mielessä seuraavaa Tallinnanreissua varten, milloin ikinä se sitten onkaan. Myös viiniin taittava olut jäi nyt kiinnostamaan 🙂

 3. Kiitos paljon sinulle Panu :))) – ihanasti kirjoitettu! Jana (Moon’in hostess)

  1. Tietysti arviostani on vierähtänyt jo tovi, mutta uskon Kohvik Moonin säilyttäneen tasonsa. Edelleen ainakin mukana noissa Viron parhaiden ravintoloiden listauksissa.

 4. Itse kävin tänään syömässä paikassa sekä lounasta, että illallista. Molemmat olivat huipputasoa. Lounas tosi edullinen 6€. Tosin nyt illallisella tuo annoskoko oli turhankin iso, eli jälkiruoka ei enää mahtunut. Pelkkä tuo tiikerirapu alkupala ja jälkiruoka olisi vienyt nälän.

 5. Tulin vaan kertomaan että kiitos tästä suosituksesta. Moon on edelleen hyvä! Joulukuussa käytiin.

Vastaa

 • Autumn in Warsaw. This is the Łazienki Palace, built in the 17th century.
•
•
•
•
•
#warsaw #lazienkinpalace #Łazienki #warszawa #varsova #poland #puola #cityscape #palace #castle #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #panunmatkat #travelblog #olympus #getolympus #ig_shotz #shotzdelight #ourmoodydays #visitpoland
 • Autumn light in Copenhagen. 🇩🇰
•
•
•
•
#copenhagen #kööpenhamina #tanska #denmark #cityscape #urban #canon200d #canonsl2 #canonsyksy #lightroom #syksy #autumn #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #urbanscape
 • Very impressive #Sunset in Helsinki today.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #auringonlasku #ig_finland #helsinki #myllypuro #matkablogi #panunmatkat #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #somethingmagical #liveforthestory
 • I’ve been really happy my little #Canon200d for well over a year now. Both its image quality and usability are great. Actually, I’ve never been so satisfied with any of my previous cameras. Our relationship can only get better with new lenses I’m constantly looking for. Yesterday I found a bargain deal of a #Canon 55-250 mm IS STM. The price-quality ratio seems unbeatable – excellent sharpness and superb range. Here’s my first shot with it – the half of the #Moon.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #kuu #moon #moonphotography #ig_finland #helsinki #myllypuro #kuutamo #matkablogi #panunmatkat #moonlight #night #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #astrophotography #taivas #avaruus #astro #nightsky #somethingmagical #liveforthestory #moon_of_the_day
 • This beauty – let’s celebrate it while it lasts. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals
 • Golden, colorful leaves and the deep blue sky – it just cannot get any better. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #suomi #finland

lepanu @ Instagram