Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Matkamessut 2014 – toinen ja viimeinen isku”

 1. ”Huomasin miettiväni, että oikeastaan kotimaan matkailussa ei ole muuta vikaa kuin sen kalleus. Itse en ole esimerkiksi koskaan käynyt Lapissa, mutta mieli kyllä tekisi.”

  Samaa mieltä! Mua on nyt viimeisen vuoden aikana ruvennut kiinnostamaan kotimaassa matkailu hirveästi, juuri esimerkiksi Lapissa käynti (koska en ole koskaan käynyt siellä, pisimmällä missä olen tainnut käydä on Kokkolan juna-asema..), mutta herää tosiaan aina tuo rahakysymys. Jos lähdet talvella vaikka viikoksi Lappiin laskettelemaan, samalla rahalla pääsisi helposti jo jonnekkin ulkomaille. Ensi kesäksi ollaan kyllä suunniteltu autolla Lappiin-tyylistä reissua, mutta katsotaan nyt, kuinka sen suhteen käy. 🙂

  1. Se on kyllä todella harmi, että ulkomaille matkustaminen on tavallisesti halvempaa. Ja meitä haittaa myös tuo auton puute. Se hankaloittaa kotimaan matkailua paljonkin.

 2. Haha, mua naurattaa vieläkin se sun kysymys Nordic Thunderista, kyllähän nyt kaikki oululaiset ilmakitaroinnin maailmanmestarin tuntevat! 😀 Ja pakko yhtyä siihen, että Lappi houkuttaa!! Pakko alkaa suunnitella juhannusvaellusta!

  1. Hah, myönnän, että se oli tietämättömän helsinkiläisen sivistymätön kysymys. 😀

   Ooh, juhannusvaellus kuulostaa joltain niin mahtavalta! Oonkohan blogistasi joskus lukenut jostain vastaavasta vai muistelenko aivan omiani?

   1. Et! Tai siis joo! 😀 Me ollaan käyty nyt pari kertaa juhannusvaelluksella, eka kerta oltiin kunnon Lapissa Pallaksella ja viime kesänä vaan pikaisesti karhunkierroksella Kuusamossa. Nyt on suunnitelmissa jo kolmas perinteinen. 🙂

 3. Oho, tässähän ihan punastuu tämmöisestä kunniasta, kiitos vain 🙂 Itse myös olen haaveillut kotimaanmatkailusta entistä enemmän viime aikoina. Etenkin Lappi, Ahvenanmaa ja jonkinlainen meditointijoogaviikonloppu jossain keskellä ei-mitään (muistaakseni parin numeron takaisessa Mondossa oli näistä kursseista juttua) kuulostaisivat aika kovalta juuri nyt. Jos oisin ensi kesänä Suomessa, oisin halunnut toteuttaa viimein reissun liftaten Suomen pohjoisimpaan kolkkaan, mutta taitaa sekin siirtyä taas vuodella.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa
 • Orange tube + sunset #shotoniphone
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #mtvsaa #ylesaa #ig_finland #panunmatkat #lightroomhdr #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #cityscape #auringonlasku #sunset #sunset_vision #sunset_pics #metropoliaamk @metropolia_uas
 • Midsummer times •
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #midsummer #juhannus #shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love
 • Ice-cream van
•
•
•
•
•
#helsinki #allasseapool #3kaveria
#shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #rajala100teos @allasseapool @3kaveria #3kaverinjäätelö #vintagecar

lepanu @ Instagram