Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Matkamessut 2014 – ensimmäinen isku”

 1. Heippa! Oli hauska tavata messuilla. Harmi ettei keretty enemmän juttelemaan. Kurkkasin blogiisi ja todella pidän sen sisällöstä. Tykkään lukea juurikin jonkun kohteen yhdestä pienestä yksityiskohdasta – on se sitten vaikka ravintola tai museo. Keep up the good work! 🙂

 2. Olipa kiva törmätä messuilla! Ja tuota Mandalan matkojen juttua olisi ollut kiva käydä itsekin kuuntelemassa, mutta tällä kertaa se nyt jäi… Messuilla oli melkein liikaa kiinnostavaa ohjelmaa tänä vuonna!!

 3. Jahans, mulla oli vielä bloglovinissa sun vanha osoite seurannassa. Olipas hyvä, että tuli päivitettyä tämä nyt sinne.

  Mukava lukea matkamessupostauksia, kun vieläkin on hyvä fiilis inspiroivasta viikonlopusta. Olet näköjään löytänyt eri juttuja messuilta kuin mitä minä kävin katsastamassa, vaikutti mielenkiintoiselta nuo haastattelut.

  Oli kiva nähdä taas 🙂

  1. Hyvä niin. 🙂

   Luinkin messupostauksesi. Hienoa, että jokaisesta blogista löytää vähän eri näkökulmaa aiheeseen ja huomaa juttuja, jotka jäivät itseltä kokematta.

 4. Tilasin Mondon rinnalle messutarjouksena Matkaoppaan ja oottelen kylkiäisenä Selinin kirjaa; oon aina tykänny Selinin ohjelmista ja kolumneista, lienee siis kiinnostavaa luettavaa!

 5. Oli tosiaan mielenkiintoiset messut! Itse en näytteilleasettajista löytänyt mitään kovin erityistä ja ohjelmiakin kävin katsomassa vain muutaman, mutta oli tosi kiva viimein tavata muita bloggaajia, kuten myös sinutkin. Kyselen ne Krakova-vinkit vielä myöhemmin uudestaan 😉

Vastaa

 • My kids and the sunset.
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #alakivenpuisto #sunset #auringonlasku #withgalaxy #samsungs8 #ig_finland #panunmatkat #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #mtvsaa #ylesaa #sunset_pics
 • It’s Valentine’s day and I can feel spring.
•
•
•
•
•
#ystävänpäivä #valentinesday #espoo #aaltoyliopisto #shotoniphone #lightroomhdr #lightroom #ylesaa #mtvsaa #iphone8plus #ig_finland #panunmatkat #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #sunlight #morning #cityscape #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots
 • -17 °C outside and I wanted to take a picture which shows it.
•
•
•
•
•
#ig_finland #earthpix #panunmatkat
#cars #lights #traffic #liikenne #ylesaa #mtvsaa #canonstories #canonsl2 #canon200d #espoo #jaw_dropping_shots #special_shots #visualsofearth #theimaged #lensbible #nofilter #nofilterneeded #trafficjam #rushhour #cityscape #urban #colors_of_day
 • #LuxHelsinki it was.
•
•
•
•
#helsinki #luxhelsinki2019 #photographing #nightphotography #cityscape #lightart #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #canonsl2 #canon200d #canonstories #canon50mm #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewhere #suomiretki #igtravel #instatravel @luxhelsinki
 • The Parliament House of Finland
•
•
•
•
#helsinki #eduskuntatalo #eduskunta #parliamenthouse #architecture #nightphotography #politics #politiikka #cityscape #lightart #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #canonsl2 #canon200d #canonstories #canon50mm #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewhere #suomiretki #igtravel #instatravel
 • It’s getting dark – and the final day of Lux Helsinki is about to start. Here’s one of the best installations, which I describe shortly ”classic Lux Helsinki”.
•
•
•
•
#luxhelsinki #finlandiatalo #finlandiahall #luxhelsinki2019 @luxhelsinki #artwork #cityscape #art #lightart #valotaide #lightfestival #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #samsungs8 #samsunggalaxys8 #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewher #suomiretki

lepanu @ Instagram