Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Tärppilistani Matkamessuille 2014”

  1. Pohjois-Korea olis kyllä ihan supermielenkiintoinen kohde, vaikka eipä siellä tietenkään mitään aitoa juuri näkisi. Mutta sinne on ehdottomasti päästävä vielä joskus, jos ei muuten niin sen vuoksi että meikän rakas harrastus on lähtöisin P-Koreasta! Tosin siellä ehkä kannattais jättää potkukuvat ottamatta…

  2. Mielenkiintoisia tärppejä! Erityisesti patikointi- ja kiipeilymatkat kiinnostaisivat minuakin. Kilimanjaron huipulle on pakko päästä joku päivä! Pohjois-Korea voisi myös olla mielenkiintoinen kohde. Ihan harmittaa kun itse en pääse messuille, vaikka toisaalta ulkomailla oleminen on vissiin ihan hyvä syy jättää tapahtuma väliin.. 🙂 Pidä kivaa matkamessuilla!

Vastaa

Instagram has returned invalid data.

lepanu @ Instagram