Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Gruuvit ratikat”

 1. Panu! Vihdoin sinäkin täällä!!! 🙂 Hyvä saada miehistä voimaa kamppikseen mukaan. Ja siis nuo kuvat ovat MIELETTÖMIÄ. Olen kyllä vannoutunut iPhonen käyttäjä, mutta nyt täytyy sanoa että hieman alkoi polttelemaan Nokia, ihan tuon kameran takia…

  1. Heh ja kiitos!

   Nokialla on aika superit omat kamerasoftat. Nokia Camerassa on säädöt melkein kuin järkkärissä ja lisänä nuo Smart Cam -ominaisuudet. Raw-kuvaus on tulossa ja vielä kun saataisiin refocus samaan softaan. Ja pakko sanoa, ettei WP ole lainkaan paha käyttis, vaikka tietokonemaailmassa olen taasen vannoutunut Mac-mies. Ehkei kuitenkaan kannata ihan vain näiden kuvien perusteella vaihtaa. 😀

    1. Mac App Storesta saatavalla WP-ohjelmalla ainakin kuvien ja musiikin siirtely sekä synkkaus on onnistunut ongelmitta. Kalenterista en valitettavasti tiedä. Edellisestä puhelimestani, Symbian-pohjaisesta N8:sta kalenteri, puhelinluettelo ja muut tiedot synkattiin Lumiaan sujuvasti Skydrive-pilven kautta.

 2. Mulle ei kyllä Nokiaa tule mutta ihan mahtavia kuvia sillä näyttää saavan! Ja jaan ratikkarakkauden, kirjoittelinkin siitä tuossa omaankin blogiin alkuviikosta… 🙂

  1. Jos Nokiaa ei olisi myyty, heristäisin nyt sormeani. 😀

   Vau, pitääpä käydä lukaisemassa. Mullahan on myös melkoisen lämmin suhde ratikoihin. Häissänikin oli hääratikka -auton sijaan!

 3. Upeita kuvia saa kyllä Nokialla täytyy myöntää vaikken enää kyseiseen merkkiin itse ehkä vaihtaisi takaisin! Käyn ihan selvästi liian harvoin Helsingissä, sillä en ole koskaan matkustanut ratikalla. 😀 Apua, pitäisi varmaan tehdä asiaan joskus muutos.

 4. Ihanaa, että postausten joukkoon mahtuu näin paljon Helsinki-hehkutusta! 🙂 Nämä kuvat on ihan uskomattomia, en voi uskoa että näin mahtavia otoksia voi napsia puhelimella :O

 5. Vau mitä kuvia! Ihan varmasti on maailman nopeimmat ratikat, ainakin jos kuviin on uskominen 😉

  1. Oho, ei ollut tarkoitus kirjoittaa nimettömänä, eli uusi yritys:

   Vau mitä kuvia! Ihan varmasti on maailman nopeimmat ratikat, ainakin jos kuviin on uskominen 🙂

   Terkuin,
   Kinttupolulla, Tiina

 6. Voi, mun Lumialla ei saa noin hienoja kuvia, mutta muuten hyviä kylläkin 🙂 Eipä uskois, että nuo on kännykällä napattuja!

  1. Kokeile Smart Cam -toiminnallisuutta (nykyään osa Nokia Cameraa), sitä tarvitaan tuollaisten kuvien ottamiseen. Se löytyy myös duuniluurinani olevasta halvemmasta Lumiasta (620), eli uskoisin, että on mukana kaikissa WP 8 -alustan Noksuissa.

 7. Tuo Lumia on kyllä loistava, ja sen kamera pesee omput mennen tullen. Upeita kuvia kerrassaan, mäkin diggaan ratikoista aivan valtavan paljon. 🙂 Ja hei, kiva että lähdit messiin, toivottavasti saadaan susta vakijäsen upeine kuvinesi!

Vastaa

 • Autumn in Warsaw. This is the Łazienki Palace, built in the 17th century.
•
•
•
•
•
#warsaw #lazienkinpalace #Łazienki #warszawa #varsova #poland #puola #cityscape #palace #castle #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #panunmatkat #travelblog #olympus #getolympus #ig_shotz #shotzdelight #ourmoodydays #visitpoland
 • Autumn light in Copenhagen. 🇩🇰
•
•
•
•
#copenhagen #kööpenhamina #tanska #denmark #cityscape #urban #canon200d #canonsl2 #canonsyksy #lightroom #syksy #autumn #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #urbanscape
 • Very impressive #Sunset in Helsinki today.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #auringonlasku #ig_finland #helsinki #myllypuro #matkablogi #panunmatkat #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #somethingmagical #liveforthestory
 • I’ve been really happy my little #Canon200d for well over a year now. Both its image quality and usability are great. Actually, I’ve never been so satisfied with any of my previous cameras. Our relationship can only get better with new lenses I’m constantly looking for. Yesterday I found a bargain deal of a #Canon 55-250 mm IS STM. The price-quality ratio seems unbeatable – excellent sharpness and superb range. Here’s my first shot with it – the half of the #Moon.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #kuu #moon #moonphotography #ig_finland #helsinki #myllypuro #kuutamo #matkablogi #panunmatkat #moonlight #night #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #astrophotography #taivas #avaruus #astro #nightsky #somethingmagical #liveforthestory #moon_of_the_day
 • This beauty – let’s celebrate it while it lasts. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals
 • Golden, colorful leaves and the deep blue sky – it just cannot get any better. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #suomi #finland

lepanu @ Instagram