Instagram Travel Thursday 9.1.2014

Matkablogeissa on jo pidemmän aikaa kiertänyt Instagram Travel Thursday -niminen tempaus. Vannoutuneena Nokia-käyttäjänä en voinut alkuun osallistua tapahtumaan, mutta viime vuoden lopulla tilanne ilokseni muuttui, kun Instagram julkaistiin vihdoin Nokialle – tai oikeammin Windows Phonelle.

Panun matkojen ensimmäinen Instagram-matkatorstai vie Helsinkiin, jossa olen syksyn/talven aikana innostunut kuvaamaan raitiovaunuja upouuden Lumia 1020:ni inspiroimana. Nokian Smart Camera -liiketehosteella syntyy mieletöntä jälkeä ja Instagramin filttereillä saa mukavasti korostettua värejä.

Helsinki

Spora Helsinki

Tervetuloa Helsinkiin – maailman ehkä nopeimpien raitiovaunujen kaupunkiin! 😀

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta, jonka tarkoituksena on koota yhteen Instagram-matkakuvia ja niihin liittyviä tarinoita. Suomessa vetovastuussa ovat Destination Unknownin SatuKaukokaipuun Nella ja Running With Wild Horsesin Veera. Minut löytää Instagramista nimellä lepanu.

Posted by:Panu / Panun matkat

20 replies on “Gruuvit ratikat

 1. Panu! Vihdoin sinäkin täällä!!! 🙂 Hyvä saada miehistä voimaa kamppikseen mukaan. Ja siis nuo kuvat ovat MIELETTÖMIÄ. Olen kyllä vannoutunut iPhonen käyttäjä, mutta nyt täytyy sanoa että hieman alkoi polttelemaan Nokia, ihan tuon kameran takia…

  1. Heh ja kiitos!

   Nokialla on aika superit omat kamerasoftat. Nokia Camerassa on säädöt melkein kuin järkkärissä ja lisänä nuo Smart Cam -ominaisuudet. Raw-kuvaus on tulossa ja vielä kun saataisiin refocus samaan softaan. Ja pakko sanoa, ettei WP ole lainkaan paha käyttis, vaikka tietokonemaailmassa olen taasen vannoutunut Mac-mies. Ehkei kuitenkaan kannata ihan vain näiden kuvien perusteella vaihtaa. 😀

    1. Mac App Storesta saatavalla WP-ohjelmalla ainakin kuvien ja musiikin siirtely sekä synkkaus on onnistunut ongelmitta. Kalenterista en valitettavasti tiedä. Edellisestä puhelimestani, Symbian-pohjaisesta N8:sta kalenteri, puhelinluettelo ja muut tiedot synkattiin Lumiaan sujuvasti Skydrive-pilven kautta.

 2. Mulle ei kyllä Nokiaa tule mutta ihan mahtavia kuvia sillä näyttää saavan! Ja jaan ratikkarakkauden, kirjoittelinkin siitä tuossa omaankin blogiin alkuviikosta… 🙂

  1. Jos Nokiaa ei olisi myyty, heristäisin nyt sormeani. 😀

   Vau, pitääpä käydä lukaisemassa. Mullahan on myös melkoisen lämmin suhde ratikoihin. Häissänikin oli hääratikka -auton sijaan!

 3. Upeita kuvia saa kyllä Nokialla täytyy myöntää vaikken enää kyseiseen merkkiin itse ehkä vaihtaisi takaisin! Käyn ihan selvästi liian harvoin Helsingissä, sillä en ole koskaan matkustanut ratikalla. 😀 Apua, pitäisi varmaan tehdä asiaan joskus muutos.

 4. Ihanaa, että postausten joukkoon mahtuu näin paljon Helsinki-hehkutusta! 🙂 Nämä kuvat on ihan uskomattomia, en voi uskoa että näin mahtavia otoksia voi napsia puhelimella :O

 5. Vau mitä kuvia! Ihan varmasti on maailman nopeimmat ratikat, ainakin jos kuviin on uskominen 😉

  1. Oho, ei ollut tarkoitus kirjoittaa nimettömänä, eli uusi yritys:

   Vau mitä kuvia! Ihan varmasti on maailman nopeimmat ratikat, ainakin jos kuviin on uskominen 🙂

   Terkuin,
   Kinttupolulla, Tiina

 6. Voi, mun Lumialla ei saa noin hienoja kuvia, mutta muuten hyviä kylläkin 🙂 Eipä uskois, että nuo on kännykällä napattuja!

  1. Kokeile Smart Cam -toiminnallisuutta (nykyään osa Nokia Cameraa), sitä tarvitaan tuollaisten kuvien ottamiseen. Se löytyy myös duuniluurinani olevasta halvemmasta Lumiasta (620), eli uskoisin, että on mukana kaikissa WP 8 -alustan Noksuissa.

 7. Ihailin näitä kuvia jo Instagramissa ja mahtavia ovat! Pointsit Nokialle vaikka en sellasta omista. Ja ratikoita kattelee aina mielellään 🙂

 8. Tuo Lumia on kyllä loistava, ja sen kamera pesee omput mennen tullen. Upeita kuvia kerrassaan, mäkin diggaan ratikoista aivan valtavan paljon. 🙂 Ja hei, kiva että lähdit messiin, toivottavasti saadaan susta vakijäsen upeine kuvinesi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.