Gruuvit ratikat

Instagram Travel Thursday 9.1.2014

Matkablogeissa on jo pidemmän aikaa kiertänyt Instagram Travel Thursday -niminen tempaus. Vannoutuneena Nokia-käyttäjänä en voinut alkuun osallistua tapahtumaan, mutta viime vuoden lopulla tilanne ilokseni muuttui, kun Instagram julkaistiin vihdoin Nokialle – tai oikeammin Windows Phonelle.

Panun matkojen ensimmäinen Instagram-matkatorstai vie Helsinkiin, jossa olen syksyn/talven aikana innostunut kuvaamaan raitiovaunuja upouuden Lumia 1020:ni inspiroimana. Nokian Smart Camera -liiketehosteella syntyy mieletöntä jälkeä ja Instagramin filttereillä saa mukavasti korostettua värejä.

Helsinki

Spora Helsinki

Tervetuloa Helsinkiin – maailman ehkä nopeimpien raitiovaunujen kaupunkiin! 😀

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta, jonka tarkoituksena on koota yhteen Instagram-matkakuvia ja niihin liittyviä tarinoita. Suomessa vetovastuussa ovat Destination Unknownin SatuKaukokaipuun Nella ja Running With Wild Horsesin Veera. Minut löytää Instagramista nimellä lepanu.