Press Enter / Return to begin your search.

12 thoughts on “Zapiekanka – Puolan oma katuruoka”

 1. Kiitoksia taustoituksesta, mutta mielestäni zapiekanka myös maistuu kommunismilta ja on vaikea syödä! 😉

  1. Hmm, mitenhän määritellään, mikä maistuu kommunismilta… Kuten kirjoitin ja olen itse kokenut, zapiekankoissa on huomattavia eroja. Valitettavan heikkoa laatua on monessa paikassa tarjolla, mutta esimerkiksi mainitsemassani Krakovan Endziorissa zapiekanka on todellista herkkua. 🙂

 2. Nam, nyt tuli hyvät muistot mieleen 🙂 Käytiin muutama vuosi takaperin juurikin tuolla samalla aukiolla syömässä zapiekankat useana iltana. Mikäs sen parempaa livemusakeikan jälkeen 🙂 Noi on vielä niin kivoja, kun vaihtoehtoja löytyy paljon ja kasvissyöjäkin saa koostettua mieleisensä!
  Kazimierz muutenkin oli ihan paras paikka Krakovassa!

 3. Jes, katuruoka kiinnostaa aina! Kieltämättä kombo kuulostaa melko vastenmieliseltä näin sienien inhoajana, mutta toisaalta mikäs sen parempi tapa muuttaa asenteita kuin maistella autenttisia katuruokia, vielä kun olis Puolan-reissu tiedossa…

  1. Inhosin sieniä lapsena, mutta lukiosta lähtien ovat olleet herkkua. Olen melko varma, että zapiekankassa sienet uppoavat inhoajallekin yllättävän hyvin – eli jos Puolaan päädyt, kannattaa ennakkoluulottomasti maistaa ihan peruszapia!

 4. Mä kaivoin netistä näihin reseptin meidän Puolan matkan jälkeen. Mutta olen ihan kokonaan unohtanut koko Zapienkankan. Kiitos kun muistutit, täytyypä kaivaa resepti esiin! 😛

Vastaa

 • Autumn in Warsaw. This is the Łazienki Palace, built in the 17th century.
•
•
•
•
•
#warsaw #lazienkinpalace #Łazienki #warszawa #varsova #poland #puola #cityscape #palace #castle #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #panunmatkat #travelblog #olympus #getolympus #ig_shotz #shotzdelight #ourmoodydays #visitpoland
 • Autumn light in Copenhagen. 🇩🇰
•
•
•
•
#copenhagen #kööpenhamina #tanska #denmark #cityscape #urban #canon200d #canonsl2 #canonsyksy #lightroom #syksy #autumn #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #urbanscape
 • Very impressive #Sunset in Helsinki today.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #auringonlasku #ig_finland #helsinki #myllypuro #matkablogi #panunmatkat #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #somethingmagical #liveforthestory
 • I’ve been really happy my little #Canon200d for well over a year now. Both its image quality and usability are great. Actually, I’ve never been so satisfied with any of my previous cameras. Our relationship can only get better with new lenses I’m constantly looking for. Yesterday I found a bargain deal of a #Canon 55-250 mm IS STM. The price-quality ratio seems unbeatable – excellent sharpness and superb range. Here’s my first shot with it – the half of the #Moon.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #kuu #moon #moonphotography #ig_finland #helsinki #myllypuro #kuutamo #matkablogi #panunmatkat #moonlight #night #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #astrophotography #taivas #avaruus #astro #nightsky #somethingmagical #liveforthestory #moon_of_the_day
 • This beauty – let’s celebrate it while it lasts. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals
 • Golden, colorful leaves and the deep blue sky – it just cannot get any better. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #suomi #finland

lepanu @ Instagram