Press Enter / Return to begin your search.

13 thoughts on “Zapiekanka – Puolan oma katuruoka”

 1. Kiitoksia taustoituksesta, mutta mielestäni zapiekanka myös maistuu kommunismilta ja on vaikea syödä! 😉

  1. Hmm, mitenhän määritellään, mikä maistuu kommunismilta… Kuten kirjoitin ja olen itse kokenut, zapiekankoissa on huomattavia eroja. Valitettavan heikkoa laatua on monessa paikassa tarjolla, mutta esimerkiksi mainitsemassani Krakovan Endziorissa zapiekanka on todellista herkkua. 🙂

 2. Nam, nyt tuli hyvät muistot mieleen 🙂 Käytiin muutama vuosi takaperin juurikin tuolla samalla aukiolla syömässä zapiekankat useana iltana. Mikäs sen parempaa livemusakeikan jälkeen 🙂 Noi on vielä niin kivoja, kun vaihtoehtoja löytyy paljon ja kasvissyöjäkin saa koostettua mieleisensä!
  Kazimierz muutenkin oli ihan paras paikka Krakovassa!

 3. Jes, katuruoka kiinnostaa aina! Kieltämättä kombo kuulostaa melko vastenmieliseltä näin sienien inhoajana, mutta toisaalta mikäs sen parempi tapa muuttaa asenteita kuin maistella autenttisia katuruokia, vielä kun olis Puolan-reissu tiedossa…

  1. Inhosin sieniä lapsena, mutta lukiosta lähtien ovat olleet herkkua. Olen melko varma, että zapiekankassa sienet uppoavat inhoajallekin yllättävän hyvin – eli jos Puolaan päädyt, kannattaa ennakkoluulottomasti maistaa ihan peruszapia!

 4. Mä kaivoin netistä näihin reseptin meidän Puolan matkan jälkeen. Mutta olen ihan kokonaan unohtanut koko Zapienkankan. Kiitos kun muistutit, täytyypä kaivaa resepti esiin! 😛

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Autumn in the suburb 🍂
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #syksy #syksynvärit #ruska #autumnvibes🍁 #autumncolors🍁  #helsinki  #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #autumncolors #myllypuro #helsinki #lähiö #suburb #architecture
 • 🍂
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #syksy #syksynvärit #ruska #autumnvibes🍁 #autumncolors🍁  #helsinki  #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #autumncolors
 • ❄️🍂🤩
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #syksy #syksynvärit #kuura #ruska #autumnvibes🍁 #autumncolors🍁  #helsinki #macrophotography #macro_vision #macro_captures_nature  #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #finland #suomi #visithelsinki #myhelsi
 • Today's sunset 🌇
°
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #korkeasaari #helsinkizoo #sunset #sunset_pics #sunset_vision #auringonlasku #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #landscapephotography #landscape_love
 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.

lepanu @ Instagram