Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Yksi syksy, neljä maata”

  1. Aikamoinen syksy sulla takana! Ja erityisest noista puolalaisista häistä kiinnostaisi kuulla enemmän, imin jo kaikki tiedonmuruset sun ig-päivityksistä ja lisää kaivataan! 😀

    1. Tulossa on! Pitää vain hoitaa nyt kriittiset opiskeluasiat pois alta. Tämä on melkoista hullunmyllyä, kun yrittää samaan aikaan opiskella, työskennellä, blogata ja hoitaa lasta. On siinä tekemistä yhdelle miehelle! Mutta onneksi aikaa ja jaksamista tuppaa lopulta aina löytymään.

  2. Minua kiinnostaa myös nuo Puolan häät, joten lisäraporttia innolla odotellen! Ja mielenkiintoisia kuvia reissujen päältä ja Helsingistä – erityisesti jäin tuijottelemaan tuota Poznanin neljättä kuvaa liikenteestä, jossa taivas on aika maagisen näköinen.

Vastaa

Instagram has returned invalid data.

lepanu @ Instagram