Takana on uskomattoman upea Puolan-reissu, josta on kulunut jo kolme viikkoa. Arjen kiireiltäni en ole valitettavasti ehtinyt istua alas ja kirjoittaa blogipostauksia; olen tyytynyt pudottelemaan kuvia ja päivityksiä sosiaaliseen mediaan. Vielä hetki menee ennen kuin kertomukset muun muassa puolalaisista häistä, Lech Poznanin jalkapallo-ottelusta ja Marskin tapaamisesta Varsovassa saavat toivomani muodon ja löytävät tiensä tämän virtuaalisen matkakirjan sivuille. Pahimpaan juttunälkään laadin seuraavan koosteen syksyn Instagram- ja Twitter-päivityksistäni. Suunnatkaamme Tanskan, Saksan ja Puolan kautta Helsinkiin!

Kööpenhamina 19.9.

At Copenhagen airport, waiting for my flight to Berlin. From Berlin I'll travel to Poland by train. The adventure has begun!

A photo posted by Panu Travels – Travel Blog (@lepanu) on

Berliini 19.9.

Poznan 19.9.–21.9.

#poznan #polska #poland #puola #cars #road #poznanglowny #mast #panunmatkat #olympus #travelblog #matkablogi #broadcasttower

A photo posted by Panu Travels – Travel Blog (@lepanu) on

Varsova 22.9.

Helsinki 2.10. – isän ja tyttären iltalenkki

Evening walk. #Helsinki #viikki #pelto #field #Suomi #suomiretki #lastenvaunut #psexpress #lumia1020 #sunset #sun #evening

A photo posted by Panu Travels – Travel Blog (@lepanu) on

Helsinki 12.10. – isän ja tyttären aamulenkki

http://instagram.com/p/uDQgJLEjRR/

Helsinki 13.10.

Viimeinen kuva selittää arkeni kiireet. Syksyn tullen päätin jatkaa töiden vuoksi tauolla olleita opintojani Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa, jonka päärakennus Pasilassa komistaa kuvaa. Kotimaisen kirjallisuuden FM-tutkinnon ohella olen siis opiskellut myös liiketaloutta. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, olen ensi vuonna sekä FM että tradenomi. Tuplatutkinto tuntuu näinä epävarmoina aikoina hyvältä sijoitukselta.

Posted by:Panu / Panun matkat

0 replies on “Yksi syksy, neljä maata

  1. Aikamoinen syksy sulla takana! Ja erityisest noista puolalaisista häistä kiinnostaisi kuulla enemmän, imin jo kaikki tiedonmuruset sun ig-päivityksistä ja lisää kaivataan! 😀

    1. Tulossa on! Pitää vain hoitaa nyt kriittiset opiskeluasiat pois alta. Tämä on melkoista hullunmyllyä, kun yrittää samaan aikaan opiskella, työskennellä, blogata ja hoitaa lasta. On siinä tekemistä yhdelle miehelle! Mutta onneksi aikaa ja jaksamista tuppaa lopulta aina löytymään.

  2. Minua kiinnostaa myös nuo Puolan häät, joten lisäraporttia innolla odotellen! Ja mielenkiintoisia kuvia reissujen päältä ja Helsingistä – erityisesti jäin tuijottelemaan tuota Poznanin neljättä kuvaa liikenteestä, jossa taivas on aika maagisen näköinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.