Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Panun vinkeillä matkan hinta-laatusuhde kohdalleen”

 1. Kiitos hyvistä vinkeistä Panu. Lentojen suhteen olen huomannut sen, että kannattaa ensin käyttää lentojen hintavertailusivustoja, kuten Momondoa, tms. ja katsoa, mikä lentoyhtiö tarjoaa edullisimman hinnan. Varaus kannattaa tehdä kuitenkin suoraan kyseisen lentoyhtiön sivuilta, sillä monesti hinta on vielä parisen kymppiä hakukoneen antamaa hintaa edullisempi (poikkeuksiakin tosin on). Mitä hotelleihin tulee, ajan säästämiseksi kannattaa hintavertailuun käyttää trivagoa, sillä trivago vertailee myös booking.comin, hotels.comin ja monen muun hintavertailusivuston hinnat, joten ei tarvitse jokaisella sivustolla tehdä samaa hakua erikseen.

  Ja tietenkin se yksinkertaisin ja edullisin vinkki: jos ei ole yhtä tiettyä määränpäätä, jonne ehdottomasti on päästävä, ja pystyy odottamaan viime hetkeen matkan varaamisen kanssa, niin 1-2 viikon reissun lentoineen ja hotelleineen saa todella edullisesti varaamalla matkan 1-2 päivää ennen. Sitäpäs tässä juurikin suunnittelen itse! 🙂

  1. Kiitos kommentistasi! Hintavertailusivustoja lennoista käytän. Ja minäkin teen juuri noin, että haen hintoja ensin yleissivustoilta ja tsekkaan sitten myös yhtiöiden omat sivut. Kaikista lennonmyyjistä suosikkini on oikeastaan Kilroy, jonka kautta olen onnistunut löytämään erinomaisia hintoja. Tietysti asiassa on usein auttanut heidän opiskelijalippusysteeminsä. Joka tapauksessa useimmiten olen ostanut lennot Kilroylta tai suoraan lentoyhtiöltä, mutta kunnon skannaukset on aina hyvä tehdä niin monen sivuston kautta kuin vain jaksaa.

   Trivagoa en maininnut, koska en ole itse palvelua käyttänyt. Olen kyllä kuullut… Olen oikeastaan aika kova Booking.comin fani, vaikka tutkin hintoja muualtakin. Booking.com tai suoraan hotelli on yleensä (tai oikeastaan aina) tuonut parhaat tulokset. Booking.com myös lähettää jatkuvasti ”viime hetken tarjouksia”. Joskus olenkin hyödyntänyt ilmaista peruutusta viime tipassa ja varannut saman mestan uudestaan vielä halvemmalla.

   Jooh, tuommoiset äkkilähtösysteemit ovat varmasti paikallaan. Sellaista en olekaan tullut koskaan käyttäneeksi. Jätin ne tietoisesti pois Cupon jutustani, koska itselläni ei ole niistä kokemusta. Nekin ovat listalla ”kokeile joskus”. 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa
 • Orange tube + sunset #shotoniphone
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #mtvsaa #ylesaa #ig_finland #panunmatkat #lightroomhdr #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #cityscape #auringonlasku #sunset #sunset_vision #sunset_pics #metropoliaamk @metropolia_uas
 • Midsummer times •
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #midsummer #juhannus #shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love
 • Ice-cream van
•
•
•
•
•
#helsinki #allasseapool #3kaveria
#shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #rajala100teos @allasseapool @3kaveria #3kaverinjäätelö #vintagecar

lepanu @ Instagram