Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Tänään Saksaan – eiku…”

 1. Oon juonu viinii Wienissä ja monta pitkää kylmää Lyypekissä… Mitäs sitä muuta, retroa

 2. Iso jee Finnlinesille täälläkin! Ihan huippujuttu, että saitte matkaa siirrettyä noin helposti ja mahtaa myös, että pääsette yöpymään laivassa säätämisen sijaan. Me käytiin toissavuonna Lyypekissä, ja ensimmäisenä mieleen tulee arkkitehtuuri, sillä se oli aika upeaa.

  Odotan mielenkiinnolla, kuinka teidän perheen ensimmäinen reissu vauvan kanssa sujuu!

  1. Muistan hyvin postauksesi aiheesta. 🙂 Siltähän tämä vaikuttaa, että täytyy vain mennä samoilemaan keskustaan ja katsomaan, mitäs kaikkea löytyykään.

   Ja olin kyllä positiivisesti yllättänyt, että kaikki sujui vaihdon osalta niin hyvin. Vauvan kanssa matkustamisesta tulee tietysti mielenkiintoista, mutta suurin stressiaspekti putosi pois tuon laivayöpymisen myötä. Se vaikuttaa kyllä loistavalta palvelulta, ihme ettei ole aiemmin tarjottu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa
 • Orange tube + sunset #shotoniphone
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #mtvsaa #ylesaa #ig_finland #panunmatkat #lightroomhdr #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #cityscape #auringonlasku #sunset #sunset_vision #sunset_pics #metropoliaamk @metropolia_uas
 • Midsummer times •
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #midsummer #juhannus #shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love
 • Ice-cream van
•
•
•
•
•
#helsinki #allasseapool #3kaveria
#shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #rajala100teos @allasseapool @3kaveria #3kaverinjäätelö #vintagecar

lepanu @ Instagram