Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Tänään Saksaan – eiku…”

 1. Oon juonu viinii Wienissä ja monta pitkää kylmää Lyypekissä… Mitäs sitä muuta, retroa

 2. Iso jee Finnlinesille täälläkin! Ihan huippujuttu, että saitte matkaa siirrettyä noin helposti ja mahtaa myös, että pääsette yöpymään laivassa säätämisen sijaan. Me käytiin toissavuonna Lyypekissä, ja ensimmäisenä mieleen tulee arkkitehtuuri, sillä se oli aika upeaa.

  Odotan mielenkiinnolla, kuinka teidän perheen ensimmäinen reissu vauvan kanssa sujuu!

  1. Muistan hyvin postauksesi aiheesta. 🙂 Siltähän tämä vaikuttaa, että täytyy vain mennä samoilemaan keskustaan ja katsomaan, mitäs kaikkea löytyykään.

   Ja olin kyllä positiivisesti yllättänyt, että kaikki sujui vaihdon osalta niin hyvin. Vauvan kanssa matkustamisesta tulee tietysti mielenkiintoista, mutta suurin stressiaspekti putosi pois tuon laivayöpymisen myötä. Se vaikuttaa kyllä loistavalta palvelulta, ihme ettei ole aiemmin tarjottu.

Vastaa

 • -17 °C outside and I wanted to take a picture which shows it.
•
•
•
•
•
#ig_finland #earthpix #panunmatkat
#cars #lights #traffic #liikenne #ylesaa #mtvsaa #canonstories #canonsl2 #canon200d #espoo #jaw_dropping_shots #special_shots #visualsofearth #theimaged #lensbible #nofilter #nofilterneeded #trafficjam #rushhour #cityscape #urban #colors_of_day
 • #LuxHelsinki it was.
•
•
•
•
#helsinki #luxhelsinki2019 #photographing #nightphotography #cityscape #lightart #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #canonsl2 #canon200d #canonstories #canon50mm #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewhere #suomiretki #igtravel #instatravel @luxhelsinki
 • The Parliament House of Finland
•
•
•
•
#helsinki #eduskuntatalo #eduskunta #parliamenthouse #architecture #nightphotography #politics #politiikka #cityscape #lightart #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #canonsl2 #canon200d #canonstories #canon50mm #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewhere #suomiretki #igtravel #instatravel
 • It’s getting dark – and the final day of Lux Helsinki is about to start. Here’s one of the best installations, which I describe shortly ”classic Lux Helsinki”.
•
•
•
•
#luxhelsinki #finlandiatalo #finlandiahall #luxhelsinki2019 @luxhelsinki #artwork #cityscape #art #lightart #valotaide #lightfestival #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #samsungs8 #samsunggalaxys8 #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewher #suomiretki
 • The most beautiful morning of the year – so far. •
•
•
#helsinki #winter #talvi #myllypuro #metropoliaamk #construction #samsung #samsungs8 #samsunggalaxys8 #artwork #suomiretki #snow #lumi #ylesaa #mtvsaa #cityscape #urban #visithelsinki #finland #suomi #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #morning #morningglory #letsgosomewhere
 • We wanted to be the sky, says Oodi, the new Central Library of Helsinki
•
•
•
#luxhelsinki #oodi #oodihelsinki #kirjasto #library #luxhelsinki2019 @luxhelsinki #artwork #cityscape #lightart #valotaide #lightfestival #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #canontalvi #canonsl2 #canon200d #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewher #canonstories

lepanu @ Instagram