Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Hevosen muistomerkki Mongolian hiljaisilla aroilla”

 1. Joutuu vaan ehkä hetken odottaa, jotta pääsee junailemaan halki Siperian minin kanssa tai ilman 🙂

  1. Ymmärrän. 😉 Itse ehdin tehdä Trans-Siperian ja Mongolian ”pois alta” ennen vanhemmuutta, mutta olen vakaasti sitä mieltä, että joskus lähden vielä uudestaan. Ehkä vaikka lapsen kanssa, kunhan hän hieman kasvaa. 🙂

 2. Vau. Varmasti totta tuo tyhjää mutta ei tylsää! Oliskohan ollut Geo-lehti missä ihan vasta oli teemana Mongolia ja niin silmiä hiveleviä kuvia aukeama aukeamalta ja todella mielenkiintoisia juttuja.

  1. Ooh, pitäisi varmaan etsiä tuo lehti käsiini! Mongoliassa maisemat ovat aivan uskomattomat. Harmittaa, että tuolloin 2009 en osannut kuvata niin hyvin kuin nykyään ja että kameranikin oli niin huono silloin….

 3. Tosi hyvä juttu Mongoliasta. Tuli oikein mukavasti reissu mieleen. Näitä erikoisia muistomerkkejä, temppeleitä ym. oli ympäri maata pitkällä reissulla aika monia. Nuo karut maisemat, aivan mahtavia…

  1. Kiitos! Joo, aina välillä puskevat muistot pintaan! Olen nyt tehnyt muutamia tällaisia pikkupostauksia kohtaamistamme satunnaisista nähtävyyksistä. Suunnitteilla on muuten laajempikin, moniosainen kertomus Gobin-kierroksestamme. 🙂

 4. Mä en oo varmaan ihan heti Aasiaan asti lähdössä, mutta sitten kun menen sinne, niin Mongolia houkuttelis kyllä kovasti!

  1. Suosittelen Mongoliaa, uskomaton maa! Ja pahoittelen automatiikkani puolesta, että viimeiset kommenttisi oli jostakin syystä merkitty roskaksi. Nyt asia on korjattu!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa
 • Orange tube + sunset #shotoniphone
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #mtvsaa #ylesaa #ig_finland #panunmatkat #lightroomhdr #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #cityscape #auringonlasku #sunset #sunset_vision #sunset_pics #metropoliaamk @metropolia_uas
 • Midsummer times •
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #midsummer #juhannus #shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love
 • Ice-cream van
•
•
•
•
•
#helsinki #allasseapool #3kaveria
#shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #rajala100teos @allasseapool @3kaveria #3kaverinjäätelö #vintagecar

lepanu @ Instagram