Press Enter / Return to begin your search.

10 thoughts on “Golfia Ruotsin Lapin ruskaloistossa”

 1. Itse aikoinaan kiersin Eurooppaa golfkenttien perässä. Siinä missä muut meni Roomaan juomaan punaviiniä ja nauttimaan nähtävyyksistä, itse menin golfaan ja syömään korkeintaan illallisen Rooman keskustaan ja samalla katsoin hätäisesti jonkun nähtävyyden.

  Varsinkin Etelä-Ruorissa sijaitsee maailmanluokan kenttiä ja oma suosikkini on Halmstadin vanha kenttä. Tulihan kerran juhannus vietettyä Drottningholmin golfkentällä kavereiden vetäessä viinaa vähemmän kuninkaallisesti koti-Suomessa.

  Aika vähän tulee reissuilla enää pelattua, vaikka maailmanluokan kenttiä olisi lähettyvillä. Ehkä jossain vaiheessa vielä tulee golfkenttien perusteella varattua matkakohteet.

 2. Olen kokeillut golfia kerran, ja kivaa se oli! Mutta hauskempaa musta oli vain läimiä sitä palloa harjoitus-/lämmittelykentällä (en tiedä oikeaa termiä, mutta sellainen kuitenkin, missä vain lyödään palloja kaukaisuuteen, heh!), kuin se varsinainen peliosuus. :–D Noissa maisemissa olisi kyllä hauska kokeilla uudestaan!

 3. Oi hitsiläinen näitä maisemia. Olen itsekin aina ollut sillä kannalla, että golf ja autolla ajaminen eivät ole oikeaa urheilua. Mutta jos maisemat ovat tuollaiset, voisin esittää pelaavani golfia vaikka joka päivä. Tai istuskelisin vaan muistivihkoni kanssa tuolla golfkentän laidalla maisemia ihailemassa ja inspiroitumassa. Laji itsessään ei siis vienyt mua Ruotsissakaan mennessään (olen enemmän minigolf-naisia), mutta tämä kenttä maisemineen on vallan huikea! Niin, ja Gia taitaa golfata. Ehkä? Luulisin.

 4. Täällä yksi 15 vuotta golfia pelannut, ja nyt alkoi poltella kyllä tämä kohde! Vau, upea paikka kerrassaan! Lappi kiehtoo ja golf vieläkin enemmän, joten mainio yhdistelmä. Ja joo, aina saa selittää muille että golf on oikeasti aika rankkaa, etenkin jos kävelee sen 4 tuntia bägi selässä. 10 km kuitenkin tulee kierrokselle usein mittaa. 🙂

  1. Kyllä mä uskon, että golf on rankkaa. Helposti vain kuvittelee muuta… Onneksi ennakkoluulot on tehty rikottavasti. Mielenkiintoinen noin pitkä golfharrastus! Tämän kokemuksen perusteella voin lämpimästi suositella pohjoisen kenttiä.

 5. Noissa maisemissa golffiin taitaa tulla vähän samaa fiilistä kuin patikkareissulla Lapissa… Mutta silti taitaisin kuitenkin arvostaa erämaata ihan erämaana ilman golfrataa. Minua kun ei golf-kärpänen ole vielä purrut 😀

Vastaa

 • Autumn in Warsaw. This is the Łazienki Palace, built in the 17th century.
•
•
•
•
•
#warsaw #lazienkinpalace #Łazienki #warszawa #varsova #poland #puola #cityscape #palace #castle #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #panunmatkat #travelblog #olympus #getolympus #ig_shotz #shotzdelight #ourmoodydays #visitpoland
 • Autumn light in Copenhagen. 🇩🇰
•
•
•
•
#copenhagen #kööpenhamina #tanska #denmark #cityscape #urban #canon200d #canonsl2 #canonsyksy #lightroom #syksy #autumn #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #urbanscape
 • Very impressive #Sunset in Helsinki today.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #auringonlasku #ig_finland #helsinki #myllypuro #matkablogi #panunmatkat #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #somethingmagical #liveforthestory
 • I’ve been really happy my little #Canon200d for well over a year now. Both its image quality and usability are great. Actually, I’ve never been so satisfied with any of my previous cameras. Our relationship can only get better with new lenses I’m constantly looking for. Yesterday I found a bargain deal of a #Canon 55-250 mm IS STM. The price-quality ratio seems unbeatable – excellent sharpness and superb range. Here’s my first shot with it – the half of the #Moon.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #kuu #moon #moonphotography #ig_finland #helsinki #myllypuro #kuutamo #matkablogi #panunmatkat #moonlight #night #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #astrophotography #taivas #avaruus #astro #nightsky #somethingmagical #liveforthestory #moon_of_the_day
 • This beauty – let’s celebrate it while it lasts. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals
 • Golden, colorful leaves and the deep blue sky – it just cannot get any better. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #suomi #finland

lepanu @ Instagram