Press Enter / Return to begin your search.

25 thoughts on “Ruotsin Lapissa rakastuin rantaan”

 1. Tuossa Silverfalletin ja Torneträskin yhtymäkohdassa on hyvä käydä pulahtamassa kirkkaassa vedessä. Välillä kesäaikaan siihen on aivan ”jonoa” ja pitää peittää silmät kun hävyttömimmät pulikoivat alasti ilman minkään sortin ujostelua 😀

 2. Onkin upea! Minä kuulun niihin, jotka ovat ajaneet tuosta ohi paremmasta tietämättä. Lapin portti on kyllä sellainen, että siitä heti tunnistaa, missä ollaan. Abiskon pitäisi olla Ruotsin vähäsateisin paikkakunta, mutta kuvassakin näytti kostealta ja minun ollessani siellä satoi. Tuntuu siltä, että siellä on paljon enemmän tarjottavaa kuin silloin, kun 1990-luvun alkupuolella siellä kävin. Huono homma on se, että turakaiset löytävät sinne paremmin. Saamelaisten pitäisi kirota rantakivensä samoin kuin abot ovat kironneet Ayer’s Rockin, niin ihmiset eivät poimisi kiviä sieltä.

 3. Onpa upeat maisemat.

  Välillä mietin, että on ihan hyvä että jotkut luontokohteet on viitoittamatta ja vain paikallisten tiedossa, niin niissä säilyy se luonnonrauha.

 4. Seesteisen näköistä ja hyvin onnistuit kuvaamaan paikan tunnelmaa. Mä olin keväällä Ystadissa eli aivan Ruotsin eteläkärjessä, ja sielläkin kyllä oli mahtipontista rantaviivaa vaikka muille jakaa. Ei sitä tule ajatteeksi, jos vierailut rajoittuvat Tukholmaan, vaikka onhan siinäkin meri lähellä. Ruotsi on kaunis.

 5. Olisko törkeää kommentoida Ruotsista kertovaan juttuun, että Norjassa rakastuin rantaan 🙂 Mutta samantyyppisiä maisemia on Lofooteilla monessa kohdassa, etenkin pohjoisrannalla. Minulle henkilökohtaisesti tämä tällaiset rantanäkymät ovat paljon mielyttävämpiä kokemuksia kuin kansoitetut uimarannat!

  1. Kyllä, myös minulle – en kaipaa mitään turistirantoja. Tämä paikkahan on hyvin lähellä Norjaa, joten maisemissa on varmasti yhteneväisyyttä. Suon sinulle täysin Norjaan viittamisen ilon! 🙂

 6. Kaunis paikka ja ihanan seesteinen tunnelma. Aika ainutlaatuiselta kuulostaa ja näyttää, ei ihan se tyypillisin ranta. Hiljaisten rantojen ystävänä varmaan viihtyisin itsekin. Voin hyvin kuvitella että tuo olisi oiva paikka kirjoittaa sitä bestselleriä.

 7. Myönnettävähän se on, että kyllä tuossa maisemassa vaan on jotain! Ymmärrän hyvin, että siitä tuli sinulle niin tärkeä paikka. Todella kaunista pohjoisen luontoa. Täytyykin laittaa korvan taakse mahdollista visiittiä varten, jos joskus noille kulmille pääsisi.

 8. Onneksi menit ja jaoit vielä meille lukijoillekin palan tuosta kokemuksestasi! Todella kaunis tuo kivinen ranta. Olet onnistunut myös hienosti vangitsemaan kuviin tuon rauhallisen tunnelman, mistä postauksessa puhut.

  Ja siitä muuten olen kanssasi täsmälleen samaa mieltä, että matkailussa todellakin parasta ovat ne kohteet, joilta ei oikein edes odota mitään ja sitten ne pääsevätkin yllättämään täysin 🙂

 9. Mahtavia nuo kivet. Me lapsena heiteltiin aina lituskoilla leipäkivillä meren pintaa pitkin… ehkä tiedät mitä tarkoitan? Heti kun näin kuvan, ajattelin että oispas hyviä leipäkiviä 🙂 Kivat maisemat on ollut reissulla ollut.

 10. No onpa kyllä helmi. Kuinka moni tuosta kaahaa ohitse (minäkin ainakin pari kertaa) tietämättä koko paikasta. Ensi kerralla aion pysähtyä. Tosiaankin!

 11. Upeita kuvia ! Siis aivan huikeita, ja näkymätkin ovat todella huikeita ! Ihan tekisi itsekin mieli lähteä syksyllä Ruotsin Lappiin!

 12. Onpa hieno paikka ja vesiputoukset ovat kauniita. Viime syksynä niitä tuli nähtyä Kanadassa kyllästymiseen asti, mutta nyt kun käynyt valokuvia läpi, niitä on ollut taas mukava katsoa. Tykkään tuollaisesta liuskekivirannasta. Onneksi menit mukaan 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa
 • Orange tube + sunset #shotoniphone
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #mtvsaa #ylesaa #ig_finland #panunmatkat #lightroomhdr #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #cityscape #auringonlasku #sunset #sunset_vision #sunset_pics #metropoliaamk @metropolia_uas
 • Midsummer times •
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #midsummer #juhannus #shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love
 • Ice-cream van
•
•
•
•
•
#helsinki #allasseapool #3kaveria
#shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #rajala100teos @allasseapool @3kaveria #3kaverinjäätelö #vintagecar

lepanu @ Instagram