Tiesitkö, että Puolassa vaalitaan höyryjunayhteyksiä? Poznanin ja Wolsztynin välillä on liikennöinyt vielä 2010-luvulla reittihöyryjuna.

Sain tietää höyryjunayhteydestä sattumalta asuessani Poznanissa 2010–2011. Odotin junaa Szczeciniin, kun huomasin läheisellä laiturilla toimintakuntoisen höyryjunan. Kiirehdin paikalle katsomaan, mistä oli kyse, ja ikuistin junan kamerallani. Eräs mies kiinnitti huomiota kuvaamiseeni ja tuli kertomaan, että kyseessä on Puolan viimeinen säännöllinen höyryjunayhteys. Kiitin tiedosta ja vaihdoin muutaman sanan, kunnes jouduin jo kiirehtimään omaan junaani.

Elin vielä aikaa ennen älypuhelimia ja pääsin tarkistamaan tiedot netistä vasta kotona. Sain selville, että Wolsztynin kaupunki on tärkeä historiallinen rautatiekeskus. Kaupungin rautatievarikolla ylläpidetään lukuisia höyryjunia toimintakunnossa, ja säännöllinen reittiyhteys on onnistettu säilyttämään Poznanin ja Wolsztynin välillä. Laitoin Wolsztynin muistiin, sillä vuodesta 1907 toiminut höyryjunavarikko on avoin yleisölle ja kaupungissa järjestetään muun muassa höyryjunaparaati vuosittain. Matkailijana olen usein kiinnostunut tapahtumista, joita turistimassat eivät ole löytäneet.

Höyryjunaretkeä suunnittelin vakavasti, mutta lopulta reissu jäi toteuttamatta. Bongasin hyöryjunan lokakuussa 2010, jolloin olin aloittanut syyslukukauden kestävän työn suomenopettajana Poznanin yliopistossa. Vajaalle puolelle vuodelle nähtävää riitti niin, että Wolsztyn jäi monen muun kohteen ja aktiviteetin jalkoihin. Seuraavalla Poznanin-matkallani aion kuitenkin vihdoin hypätä höyryjunaan ja tutustua Wolsztynin avoimeen varikkoon – jos vain yhteys on edelleen käytössä.

Syysaamuna ikuistamani höyryjuna Poznanin päärautatieasemalla. Junan äänet tuntuivat aikahypyltä menneeseen.

Puolasta muutettuani höyryjunayhteydestä on käyty kovaa vääntöä. Välillä reitti on joutunut tauollekin, mutta viimeisimmän tiedon mukaan säännöllinen höyryjunayhteys Poznanin ja Wolsztynin palaa liikenteeseen loppuvuonna. Paikallinen rautatierahtiyhtiö PKP Cargo on allekirjoittanut viime kesänä sopimuksen, joka turvaa Wolsztynin höyryjunavarikon toiminnan ja mahdollistaa toimivat höyryjunayhteydet rajoitetuilla reiteillä.

Höyryjunayhteyden säilymisen taustalla ovat kommunistisen Puolan rautatieliikenteen säästötoimet, jotka pitivät halvan höyryjunaliikenteen elinvoimaisena aina 1990-luvulle saakka. Parin viimeisen vuosikymmenen aikana Puolan rautateitä on modernisoitu voimakkaasti, mutta aktiivinen höyryjunatyöntekijöiden ja -fanien porukka on onnistunut säilyttämään Wolsztynin varikon ja Poznan-Wolsztyn-yhteyden toiminnassa. Jos höyryjunista olisi luovuttu monen muun maan tapaan jo vuosikymmeniä sitten, menneen maailman tekniikka vaalivia työntekijöitä tuskin riittäisi nykyisenkaltaisen toiminnan ylläpitoon.

Oletko sinä törmännyt toimiviin hyöryjuniin maailmalla?

Lisätietoa aiheesta >>

Lisää blogikirjoituksia Puolasta >>

Wolsztynin höyryjunaparaati. Kuva: Flickr/Janusz Kaliszczak, CC 2.0 -lisenssi.
Puolalainen höyryjunankuljettaja. Kuva: Flickr/Janusz Kaliszczak, CC 2.0 -lisenssi.
Höyryjunat viilettämässä halki Puolan maaseudun vuonna 2015. Kuva:
Flickr/peter.poland, CC 2.0 -lisenssi.
Posted by:Panu / Panun matkat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.