Vieraana Bassoradion aamussa

Tänä aamuna juttelin Bassoradion live-haastattelussa matkailusta, matkabloggaamisesta ja -videoista. Radiossa puhuminen tuntui kiinnostavalta ja tutulta pitkän tauon jälkeen. Vuosikymmenen vaihteessa työskentelin yhden syksyn Ylessä ja tein radiojuttuja myös freelancerina, mutta sittemmin olen siirtänyt urani painopistettä ”raa’asta” toimitustyöstä viestintään. Vaikka radio on minulle mediana tuttu, tämänaamuinen jännitti enemmän kuin lähetykset jännittivät aikanaan toimittajana. Kyseessä oli ensimmäinen suora lähetykseni haastateltavana Suomessa; aiemmin minua on haastateltu radioon livenä englanniksi Serbiassa.

Panu Lempiäinen
Ennen Puolaan muuttoani ehdin kokeilla radiotoimittajan töitä. Kuvassa reilu parikymppinen minä äänittää juttua.

Artikkelikuva: Flickr/curtis.kennington – CC 2.0 -lisenssi