Helsingissä juhlitaan koko ensi viikko (28.9–3.10) ParisRio TravelChannelin avajaisia. Matkabloggaajien yhteisen YouTube-kanavan konsepti on Suomessa ainutlaatuinen. Kaiken sisällön tuottavat minä ja yli 20 muuta matkabloggaajaa. Uusia videoita julkaistaan viikoittain joko suomen- tai englanninkielisinä. Traileri kertoo sisällöstä lisää.

Ensi viikolla sinulla on mahdollisuus tutustua minuun ja muihin TravelChannelin bloggaajiin sekä nauttia muusta avajaisviikon ohjelmasta popup-kahvila ParisRio TravelCaféssa (Unioninkatu 25). Kahvilan makukahveista vastaa Coffeexart. Ohjelma pitää sisällään muun muassa videonäytöksiä ja bloggaajien esittelyjä. Tarkat tiedot löydät täältä. Somessa julkaisuviikon etenemistä ja muuta TravelChannel-asiaa voit seurata aihetunnisteella #ParisRioVideo.

TravelChannel vastaa videoiden ja matkailuaiheisten sisältöjen lisääntyneeseen kysyntään. Manifeston uusimman blogibarometrin mukaan videoblogit ovat jopa suositumpia kuin blogit ja matkailu on noussut kolmanneksi suosituimmaksi blogigenreksi. Videoita tekevänä matkabloggaajana tunnenkin olevani eturintamassa. Jatkossa jaan tekemäni videot oman YouTube-kanavani ja TravelChannelin kesken. On vain ajan kysymys, milloin matkavideot nousevat Suomessa yhtä suosituiksi kuin maailmalla.

Lopuksi vielä TravelChannelille jo tekemäni videot.

ParisRio TravelChannel on ParisRio.comin, United Screensin ja yli 20 suomalaisen matkabloggaajan yhteistyössä toteuttama uusi YouTube-kanava.

Posted by:Panu / Panun matkat

4 replies on “ParisRio TravelChannel – matkabloggaajien Youtube-kanava