Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Matkailuaiheisia postauksiani somessa”

 1. Olipas kiva kirjoitus! Minustakin some on just paras siinä mielessä, että jos ei ole aikaa näpytellä kokonaista blogipostausta niin voi kuitenkin kertoa kuulumisia juurikin mm. Facebookissa. Twitter on viime aikoina yllättänyt itsenikin, sen rooli on kasvussa itselläkin, eikä siis vain #matkachatin takia 🙂 Niin ja kiva kun mainitsit tämän chatin, mukava aina ’tavata’ maanantaisin 🙂

 2. Tosi kiva kirjoitus Panu ja iso kiitos #Matkachatin maininnasta! On ihan mahtavaa huomata miten ihmiset ovat kiinnostuneita chatista ja mulle se on ainakin viikon mieluisin ja nopein puolituntinen (:

 3. Mua niin harmittaa toi matkachatin ajankohta, kun en oo ikinä koneen äärellä siihen aikaan! :/ Mutta ei voi mitään, ja twiittejä on kiva lueskella jälkikäteen vaikkei pääsekään osallistumaan keskusteluun. Mun pitäis myös aktivoitua Facebookin kanssa, kuten myös Instagramin. Monet kerrat olen sen päätöksen tehnyt, mutta kiireessä sekin on unohtunut. Vaikka somea ois nimenomaan kiireisenä aikana parempi käyttää entistä enemmän hyödyksi, kun pitkille postauksille on vähemmän aikaa. Ja yksi syy on taas tämä omavalintainen hölmöys siitä, että blogin kanssa tekee tupladuunia kaksikielisyyden vuoksi! 😀

  1. Joo, vaivattomuutensa vuoksi some on just hyvä pitämään bloggaajaa hengissä silloin, kun aika ei anna myöten kunnon bloggaamiselle. Onhan tämä aikaa vievää touhua, etenkin kaksikielisenä. Siitä kyllä sulle iso hatunnosto!

   Toivottavasti joskus pääset mukaan matkachattiin. Voihan sitä yrittää osallistua vaikka mobiilisti, joskin kännyllä näpyttely ja etenkin twiittien seuraaminen on varmasti tuskaista…

 4. Olisi hienoa kuulla Panun mielipide suomalaisille tekemästäni matkakohteiden hakukoneesta. Voisiko tästä olla hyötyä matkakohteen valinnassa vai tuleeko matkakohteet aina valittua muulla tavoin? Kiitos kommentista jo etukäteen!

  1. Kiitos kommentistasi. Parasta sivustoltasi on informatiivisuus, eli kohteista näyttää olevan paljon tietoa. Listaukset myös toimivat nopsasti. Koska infoa kohteista löytyy paljon, tästä voi hyvinkin olla paljon hyötyä. Korostaisin kuitenkin sivuilta löytyvän tiedon määrää. Nythän se löytyy listauksen kohdetta klikkaamalla, mutta sivusto ei ensivilkaisulla vaikuta tietopankilta vaan pelkältä listauskoneelta.

Vastaa

 • -17 °C outside and I wanted to take a picture which shows it.
•
•
•
•
•
#ig_finland #earthpix #panunmatkat
#cars #lights #traffic #liikenne #ylesaa #mtvsaa #canonstories #canonsl2 #canon200d #espoo #jaw_dropping_shots #special_shots #visualsofearth #theimaged #lensbible #nofilter #nofilterneeded #trafficjam #rushhour #cityscape #urban #colors_of_day
 • #LuxHelsinki it was.
•
•
•
•
#helsinki #luxhelsinki2019 #photographing #nightphotography #cityscape #lightart #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #canonsl2 #canon200d #canonstories #canon50mm #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewhere #suomiretki #igtravel #instatravel @luxhelsinki
 • The Parliament House of Finland
•
•
•
•
#helsinki #eduskuntatalo #eduskunta #parliamenthouse #architecture #nightphotography #politics #politiikka #cityscape #lightart #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #canonsl2 #canon200d #canonstories #canon50mm #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewhere #suomiretki #igtravel #instatravel
 • It’s getting dark – and the final day of Lux Helsinki is about to start. Here’s one of the best installations, which I describe shortly ”classic Lux Helsinki”.
•
•
•
•
#luxhelsinki #finlandiatalo #finlandiahall #luxhelsinki2019 @luxhelsinki #artwork #cityscape #art #lightart #valotaide #lightfestival #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #samsungs8 #samsunggalaxys8 #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewher #suomiretki
 • The most beautiful morning of the year – so far. •
•
•
#helsinki #winter #talvi #myllypuro #metropoliaamk #construction #samsung #samsungs8 #samsunggalaxys8 #artwork #suomiretki #snow #lumi #ylesaa #mtvsaa #cityscape #urban #visithelsinki #finland #suomi #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #morning #morningglory #letsgosomewhere
 • We wanted to be the sky, says Oodi, the new Central Library of Helsinki
•
•
•
#luxhelsinki #oodi #oodihelsinki #kirjasto #library #luxhelsinki2019 @luxhelsinki #artwork #cityscape #lightart #valotaide #lightfestival #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #canontalvi #canonsl2 #canon200d #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewher #canonstories

lepanu @ Instagram