Retkipäivä Herttoniemen näköalakalliolla

Tänään vietettiin kansallista retkipäivää, jonka järjestelyt siirtyivät Suomen partiolaisilta Retkipaikka.fi-sivustolle. Ensimmäistä uutta retkipäivää emännöi Kaukokaipuu-blogin Marinella, joka bloggaa myös Retkipaikassa. Marinella lanseerasi viime vuonna #Suomiretki-tempauksen sosiaaliseen mediaan. Suomi-retkestä on kehkeytymässä ainutlaatuinen kokoelma kotimaan kuvia, ja tunnisteella on jaettu jo yli 7000 kuvaa.

Marinella pyysi Suomi-retkeilyssä kunnostautuneita bloggaajakollegoitaan mukaan retkipäivään. Minä olin yksi heistä ja päätin suunnata Helsingin Herttoniemen metsiin, joissa lenkkeilen usein kesäaikaan. Talvella Herttoniemi-kierrokseni jäävät tavallisesti vähemmälle, mutta tämänpäiväinen retkeni osoitti, että aivan turhaan. Herttoniemen merelliset metsät näköalakallioineen toimivat myös talviaikaan, kuten oheisella videolla näytän.

Retkipäivä Herttoniemen näköalakalliolla