Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Retkipäivä Herttoniemen näköalakalliolla”

 1. Tosi hyvä video Panu! Ja huikeet maisemat kallioilta 🙂 Pitäis kyllä itseki väsätä joku video tässä.

  1. Kiitos Rimma! Videot ovat nyt muotia ja (edelleen) tulevaisuutta. Aion itse tehdä videoita tänä vuonna vielä enemmän kuin aiemmin. Suosittelen kokeilemaan, josko se olisi sunkin juttu. Editointi on itse asiassa aika koukuttavaa puuhaa. 😉

 2. Jee, nää videot on kyllä heti paljon mielenkiintosempia kun kuvaajaa myös itse puhuu niissä! Näin itsekin videojutuista innostuneena, saanko uudella mitä kameraa ja editointiohjelmaa oot käyttänyt? Itse tällä hetkellä kuvailen vaihtelevasti kännykällä ja goprolla, koska isompaa kameraa en oo jaksanut mukana raahata. Ja editointi sitten ihan yksinkertasesti iMoviella..

  1. Näin mä olen ymmärtänyt myös, että päivän juttu on se, että esiintyy videolla itse! Sitä metodia yritän soveltaa näissä uusissa videoissani. Videoin Lumia 1020:lla ja akkukahvalla, jonka avulla sen saa kiinni pieneen jalustaan. Jalusta helpottaa ihan järjettömästi itsensä kuvaamista! iMovie on mullakin editointisoftta, mutta aion vaihtaa sen joskus Final Cutiin.

 3. Aivan huikea video ja postaus! Kiitos Panu, oli kunnia saada sut mukaan isännöimään tapahtumaa. Sun videopostauksia katselisi kyllä useamminkin. 🙂

 4. Mahtava vlogaus! Mä olen ollut vähän empivä näiden videoiden suhteen blogissa, kun en oikein jaksa niitä katsoa, mutta tää oli tosi hyvin tehty ja just sopivan mittainen. Pitää ehkä ottaa mallia. 😉

  Ja tutut maisemat! Mun mummola on tuolla lähellä. 🙂

  1. Kiitos. Ja vau, hyvä mummolan paikka!

   Mä oon tehnyt videoita jo vuosia, mutta ne ovat olleet semmoisia maisemat + musa -fiilistelyjä. Selvästikään ne eivät vetoa yleisöön samalla tavalla kuin tällaiset vloggaukset, joissa esiintyy itse. Mäkin emmin tätä formaattia pitkään just sen takia, etten ole itse jaksanut oikein aiemmin jaksanut katsoa videoita, joissa ”tyyppi höpöttää”. NBE-työpaja ja ulkomaalaisten vloggaajien työn seuraaminen kuitenkin muutti ajatuksiani. Olin yhtäkkiä – hei miksikäs ei! Osaan editoida ja esiintyä, niin pitää hyödyntää se potentiaali. Nyttemin olen myös löytänyt tosi hyviä matkavlogeja, ja maailmankuvani videoiden suhteen jatkaa mullistumistaan. 🙂 Suosittelen tsekkaamaan esimerkiksi NBE-työpajan pitäneen Vagabrothersin. Hurjan inspiroivaa mazkua!

   Ja pituudesta: joo, ei saa olla liian pitkää. Esim. tuolla Vagabrothersilla on oikeastaan yllättävän pitkiä videoita (melkein 10 min). Mä aion ainakin aluksi pyrkiä max. viiteen nyt tässä vloggailussa.

Vastaa

 • Autumn in Warsaw. This is the Łazienki Palace, built in the 17th century.
•
•
•
•
•
#warsaw #lazienkinpalace #Łazienki #warszawa #varsova #poland #puola #cityscape #palace #castle #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #panunmatkat #travelblog #olympus #getolympus #ig_shotz #shotzdelight #ourmoodydays #visitpoland
 • Autumn light in Copenhagen. 🇩🇰
•
•
•
•
#copenhagen #kööpenhamina #tanska #denmark #cityscape #urban #canon200d #canonsl2 #canonsyksy #lightroom #syksy #autumn #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #urbanscape
 • Very impressive #Sunset in Helsinki today.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #auringonlasku #ig_finland #helsinki #myllypuro #matkablogi #panunmatkat #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #somethingmagical #liveforthestory
 • I’ve been really happy my little #Canon200d for well over a year now. Both its image quality and usability are great. Actually, I’ve never been so satisfied with any of my previous cameras. Our relationship can only get better with new lenses I’m constantly looking for. Yesterday I found a bargain deal of a #Canon 55-250 mm IS STM. The price-quality ratio seems unbeatable – excellent sharpness and superb range. Here’s my first shot with it – the half of the #Moon.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #kuu #moon #moonphotography #ig_finland #helsinki #myllypuro #kuutamo #matkablogi #panunmatkat #moonlight #night #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #astrophotography #taivas #avaruus #astro #nightsky #somethingmagical #liveforthestory #moon_of_the_day
 • This beauty – let’s celebrate it while it lasts. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals
 • Golden, colorful leaves and the deep blue sky – it just cannot get any better. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #suomi #finland

lepanu @ Instagram