Pikainen tervehdys kiireisen Nordic Bloggers’ Experience -viikon keskeltä! Palasin eilen Hämeenlinnasta Helsinkiin ja nopean kotona käynnin jälkeen löysin itseni jo iltatilaisuudesta Radisson Blu Seaside -hotellista, jossa tapasin kaikki ohjelmaan valitut bloggaajat. Kun kymmenien ulkomaalaisten bloggaajien joukkoon lisätään meidät suomalaiset isäntäbloggaajat ja järjestäjäorganisaatioiden sekä yhteistyökumppaneiden edustajat, koossa on melkoinen joukko matkailuun intohimoisesti suhtautuvia ammattilaisia ja harrastajia, joiden kanssa on helppo löytää yhteinen sävel.

Nordic Bloggers' Experience Get Together
NBE-bloggaajien tiistai-illan tutustumistilaisuus Radisson Blu Seasidessa.

Ohjelma jatkui heti keskiviikkoaamuna, jolloin lensimme helikopterilla Helsingin yllä. Selkeässä säässä kokemus oli mahtava! Erityisesti Suomenlinna ja ydinkeskusta näyttivät upeilta. Ja mikäli historia toistaa itseään, Matkamessuilla on yleisölle myynnissä helikopteriajelu. Muistan vuosi sitten messuilla harkinneeni sellaisen ostamista ja tämänpäiväisen perusteella voin todella suositella lentoa Helsingin yllä.

Helikopteriajelun jälkeen siirryimme Messukeskukseen, jossa ohjelma jatkui tapaamisilla matkailuorganisaatioiden kanssa sekä työpajoilla. Hieno edustuskokemus oli myös isännöidä lounaspöytää ja tavata matkailuihmisiä, jotka istuivat samaan pöytään. Työpaja bloggaajan ansaitsemismahdollisuuksista sai minut puolestaan miettimään, voisinko ruveta tienaamaan sivutuloja palveluilla tai tuotteilla, joille blogini toimisi pohjana ja portfoliona.

Nordic Bloggers' Experience lounas
Panun matkojen isännöimässä lounaspöydässä.
Nordic Bloggers' Experience Workshop 1
Työpajaa johti vuosi sitten messuilla puhunut Sebastian Canaves, jonka vinkit ammattimaiseen matkabloggaamiseen olen koonnut omaksi postaukseksi.

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä julkistan matkamessulippujen lisäarvonnan voittajat, jotka arvoin tänä iltana. Random.org valitsi voittajiksi ”Joelin” ja ”KP:n”. Paljon onnea heille! Olen ottanut voittajiin yhteyttä lippujen toimitusta varten. Kaikille kilpailuun osallistuneille suuri kiitos mukavista kommenteistanne! Toivottavasti tapaamme messuilla!

Posted by:Panu / Panun matkat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.