Sain Matkamessuilta arvottavaksi vielä kaksi uutta kahden lipun pakettia. Uuteen arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki aiempaan arvontaan jätetyt vastaukset lukuun ottamatta jo arvottuja voittajia. Jos et osallistunut aiempaan arvontaan, uuteen pääset mukaan kommentoimalla tätä postausta viimeistään tämän viikon keskiviikkona klo 22. Kommentointiohje on sama kuin aiemmassa arvonnassa, eli mukaan pääset vastaamalla jompaankumpaan seuraavista (tai vaikka molempiin):

Mistä pidät blogissani?

tai

Mihin maahan haluaisit matkustaa seuraavaksi ja miksi?

Vastausaikaa ei ole siis paljon, joten pitäkää kiirettä ja kertokaa kilpailusta tutuillennekin! Päätän postaukseni pieniin kuvaterveisiin Hämeenlinnasta, jossa aloitin tänään taipaleeni Nordic Bloggers’ Experiencen isäntäbloggaajana. Kuljimme kaupungilla Sibeliuksen jalanjäljillä ja yön vietämme ”vaatimattomassa” Vanajanlinnassa, jonka sisustus on kuin museosta.

Arvontaterveisin Vanajanlinnasta

Panu

Hämeenlinnassa – NBE 2015

Posted by:Panu / Panun matkat

Puolassa asunut ja Trans-Siperian junaillut Panu intoilee Itä-Euroopasta ja lämpenee vähemmän tunnetuille matkakohteille. Matkalla tärkeitä ovat elämykset ja kokemukset: kosketukset paikalliseen kulttuuriin, tapahtumat, nähtävyydet ja hyvät näköalat. Pienen tytön isänä Panu arvostaa myös lähimatkailua ja tasokasta majoitusta.