Nordic Bloggers’ Experience on jo ovella

Moni Nordic Bloggers’ Experienceen eli NBE:hen osallistuva ulkomaalainen bloggaaja on jo saapunut Suomeen. Suomen tunnettuutta blogien välityksellä edistävä ohjelma alkaa pienryhmien matkoilla (pre tour) lähikohteisiin. Parhaillaan bloggaajat kokevat elämyksiä Lapissa, ja omalta osaltani NBE starttaa ensi maanantaina, jolloin suuntaan Hämeenlinnaan kuuden ulkomaalaisen bloggaajan sekä Lapsiperheen matkat -blogin Innan kanssa. Blogin lisäksi Inna pyörittää omaa yritystä, Kohtaamistoimisto Innastusta, joka vastaa NBE-ohjelman järjestelyistä yhdessä Visit Finlandin ja Visit Helsingin kanssa.

Pienen kotimaanreissun ohella NBE-isäntäbloggaajan rooliini kuuluu osallistua ensi viikon Helsinki-ohjelmaan, joka pitää sisällään muun muassa erilaisia kaupunkikierroksia, helikopteriajelun, luentoja ja työpajoja sekä tapaamisia niin suomalaisten kuin ulkomaalaisten matkailualan toimijoiden kanssa. Luvassa on elämyksellinen vaikkakin kiireinen viikko, jonka aikana pääsen tutustumaan moneen ammatikseen bloggaavaan maailmanmatkaajaan ja esittelemään blogiani matkailuorganisaatioille. Näin vuosi 2015 alkaa kansainvälisellä verkostoitumisella, joka on luontevaa jatkoa viime vuodelle, jolloin tutustuin kotimaisiin kanssabloggaajiin sekä tein aiempaa enemmän blogiyhteistöitä.

Järvi ja Hämeen linna
Hämeenlinnassa kävin viimeksi blogimatkalla syksyllä 2012.

Eilen perjantaina tapasin muita isäntäbloggaajia ja kävimme yhdessä läpi ensi viikon kulkua ja viime hetken kuvioita. Kaikkiin isäntäbloggaajiin voit tutustua NBE:n blogissa täällä – ja jo nyt suosittelen laittamaan sosiaalisessa mediassa seurantaan aihetunnisteet #nbefinland, #matkamessut, #radissonblulife, #visitfinland ja #visithelsinki. Sisältöä Nordic Bloggers’ Experience 2015:sta tuotetaan jo, ja tahti vain kiihtyy kiihtymistään NBE-matkojen päästessä vauhtiin. Lisäksi kannattaa tietysti seurata minun Instagram– ja Twitter-tilejäni, joihin päivitän sisältöä tien päältä niin Hämeenlinnasta, Helsinki-osuudesta kuin Matkamessuistakin.

Vielä siis pari päivää ennen kuin pääsen tositoimiin. Tuskin maltan odottaa!