Voita liput Matkamessuille 2015

Kommentoi postausta ja voit voittaa liput Matkamessuille (16.–18.1.2015)!

Matkamessut järjestetään tammikuussa Helsingissä, ja Panun matkojen kattavat messureportaasit saavat jatkoa. Kolmen edellisvuoden tapaan osallistun messuille aktiivisesti – tällä kertaa entistäkin suuremmassa roolissa. Olen nimittäin saanut kunnian toimia isäntäbloggaajana viime vuonna aloittaneessa Nordic Bloggers’ Experience -ohjelmassa, tuttavallisemmin NBE:ssä. Ohjelma tuo kansainvälisiä matkabloggaajia Suomeen, ja tarkoituksena on lisätä Suomen tunnettuutta houkuttelevana matkakohteena sekä vahvistaa Matkamessujen kansainvälistä näkyvyyttä. Messuviikkoni täyttyy NBE:n menoista, ja osallistun muun muassa Matkamessujen ammattilaispäiville. Luvassa on myös monta muuta hienoa kokemusta, joista kuulette takuuvarmasti ensi vuoden puolella.

Voita liput Matkamessuille 2015

Ja sitten tämän postauksen pääasiaan eli matkamessulippujen arvontaan! Arvon kaksi kahden lipun pakettia Matkamessuille tätä postausta kommentoineiden kesken, eli peräti kaksi onnellista kommentoijaa nappaa lippusetin itselleen. Liput voi käyttää messujen yhtenä yleisöpäivänä (16.1.–18.1.2015). Arvontaan pääset osallistumaan vastaamalla alla komeilevassa kommenttilootassa jompaankumpaan (tai vaikka molempiin) seuraavista…

Mistä pidät blogissani?

tai

Mihin maahan haluaisit matkustaa seuraavaksi ja miksi?

Osallistumisaikaa on perjantaihin 2.1. klo 23.59 saakka. Arvon voittajat lauantaina 3.1. ja postitan liput heti, kun voittajat on tavoitettu. Muistathan jättää nimimerkkisi lisäksi toimivan sähköpostiosoitteen, jotta tavoitan sinut tarvittaessa.

Onnea arvontaan ja nähdään messuilla!

Päivitys 2.1. klo 23.59: Arvonta on päättynyt ja kommentointi sulkeutunut. Kiitos kaikille osallistuneille!

Voita liput Matkamessuille 2015
Matkamessutunnelmia 2014.

Arvottavat liput tulevat Matkamessuilta, joiden kanssa tämä postaus on toteutettu yhteistyössä.