Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Makumatka hämäläiseen lähiruokaan”

 1. Tää on ihan mahtava postaus. Jos en olisi itse ollut syömässä niin olisin sangen kateellinen noista ruuista. Taidanki ite tehdä sellasen ruokapostauksen että laitan vaan yhden kuvan ja linkin sun blogiin :D:D. Mun kameralla ei edes saanut näissä valoissa kunnon kuvia. Tällasia ruokamatkoja pitäs saada kyllä lisää.

  1. 😀 Kiitos ja kumarrus! Kuvausolosuhteissa oli kyllä pikkuisen haastetta. Vähän sai säätää ennen kuin oikeat asetukset löytyivät. Automatiikka olisi tehnyt punertavaa jälkeä….

 2. Voi, miten hyville nuo ruuat näyttääkään! Todella harmi, ettei täältä pohjoisesta pääse niin helposti osallistumaan tuollaisille kivoille päiväretkille. Jospa joskus tulisi vielä hyvä tilaisuus! 🙂

  1. Niin menuhan saatiin ennakkoon. Pakko myöntää, että kyllä se vahvasti vaikutti lähtöpäätökseen.

   Tosiaan harmillisesti tällaiset tapahtumat usein on Helsinki-keskeisiä…

 3. Ihanasti kirjotat ja vieläkin vähän sattuu tuo turkulais-pilkka 😉

  Nälkähän tässä taas tuli, eikä jääkaapin antimet kelpaa..saatankin nyt käydä pihalta poimimassa mm jotain mitä siellä kasvaa 😀

 4. Voi teitä on kyllä hemmoteltu varmaankin parhaalla ravintolaruoalla mitä Hämeenlinnasta löytyy! Itse Hämeenlinnasta kotoisin olevana on tullut Raatihuoneella syötyä muutamaankin kertaan ja siellä on aina jotain herkullista annettavaa! Tää postaus sai nyt kyllä aikaan aika kovan koti-ikävän 😀

Vastaa

 • My kids and the sunset.
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #alakivenpuisto #sunset #auringonlasku #withgalaxy #samsungs8 #ig_finland #panunmatkat #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #mtvsaa #ylesaa #sunset_pics
 • It’s Valentine’s day and I can feel spring.
•
•
•
•
•
#ystävänpäivä #valentinesday #espoo #aaltoyliopisto #shotoniphone #lightroomhdr #lightroom #ylesaa #mtvsaa #iphone8plus #ig_finland #panunmatkat #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #sunlight #morning #cityscape #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots
 • -17 °C outside and I wanted to take a picture which shows it.
•
•
•
•
•
#ig_finland #earthpix #panunmatkat
#cars #lights #traffic #liikenne #ylesaa #mtvsaa #canonstories #canonsl2 #canon200d #espoo #jaw_dropping_shots #special_shots #visualsofearth #theimaged #lensbible #nofilter #nofilterneeded #trafficjam #rushhour #cityscape #urban #colors_of_day
 • #LuxHelsinki it was.
•
•
•
•
#helsinki #luxhelsinki2019 #photographing #nightphotography #cityscape #lightart #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #canonsl2 #canon200d #canonstories #canon50mm #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewhere #suomiretki #igtravel #instatravel @luxhelsinki
 • The Parliament House of Finland
•
•
•
•
#helsinki #eduskuntatalo #eduskunta #parliamenthouse #architecture #nightphotography #politics #politiikka #cityscape #lightart #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #canonsl2 #canon200d #canonstories #canon50mm #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewhere #suomiretki #igtravel #instatravel
 • It’s getting dark – and the final day of Lux Helsinki is about to start. Here’s one of the best installations, which I describe shortly ”classic Lux Helsinki”.
•
•
•
•
#luxhelsinki #finlandiatalo #finlandiahall #luxhelsinki2019 @luxhelsinki #artwork #cityscape #art #lightart #valotaide #lightfestival #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #samsungs8 #samsunggalaxys8 #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewher #suomiretki

lepanu @ Instagram