Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Makumatka hämäläiseen lähiruokaan”

 1. Tää on ihan mahtava postaus. Jos en olisi itse ollut syömässä niin olisin sangen kateellinen noista ruuista. Taidanki ite tehdä sellasen ruokapostauksen että laitan vaan yhden kuvan ja linkin sun blogiin :D:D. Mun kameralla ei edes saanut näissä valoissa kunnon kuvia. Tällasia ruokamatkoja pitäs saada kyllä lisää.

  1. 😀 Kiitos ja kumarrus! Kuvausolosuhteissa oli kyllä pikkuisen haastetta. Vähän sai säätää ennen kuin oikeat asetukset löytyivät. Automatiikka olisi tehnyt punertavaa jälkeä….

 2. Voi, miten hyville nuo ruuat näyttääkään! Todella harmi, ettei täältä pohjoisesta pääse niin helposti osallistumaan tuollaisille kivoille päiväretkille. Jospa joskus tulisi vielä hyvä tilaisuus! 🙂

  1. Niin menuhan saatiin ennakkoon. Pakko myöntää, että kyllä se vahvasti vaikutti lähtöpäätökseen.

   Tosiaan harmillisesti tällaiset tapahtumat usein on Helsinki-keskeisiä…

 3. Ihanasti kirjotat ja vieläkin vähän sattuu tuo turkulais-pilkka 😉

  Nälkähän tässä taas tuli, eikä jääkaapin antimet kelpaa..saatankin nyt käydä pihalta poimimassa mm jotain mitä siellä kasvaa 😀

 4. Voi teitä on kyllä hemmoteltu varmaankin parhaalla ravintolaruoalla mitä Hämeenlinnasta löytyy! Itse Hämeenlinnasta kotoisin olevana on tullut Raatihuoneella syötyä muutamaankin kertaan ja siellä on aina jotain herkullista annettavaa! Tää postaus sai nyt kyllä aikaan aika kovan koti-ikävän 😀

Vastaa

 • Autumn in Warsaw. This is the Łazienki Palace, built in the 17th century.
•
•
•
•
•
#warsaw #lazienkinpalace #Łazienki #warszawa #varsova #poland #puola #cityscape #palace #castle #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #panunmatkat #travelblog #olympus #getolympus #ig_shotz #shotzdelight #ourmoodydays #visitpoland
 • Autumn light in Copenhagen. 🇩🇰
•
•
•
•
#copenhagen #kööpenhamina #tanska #denmark #cityscape #urban #canon200d #canonsl2 #canonsyksy #lightroom #syksy #autumn #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #urbanscape
 • Very impressive #Sunset in Helsinki today.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #auringonlasku #ig_finland #helsinki #myllypuro #matkablogi #panunmatkat #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #somethingmagical #liveforthestory
 • I’ve been really happy my little #Canon200d for well over a year now. Both its image quality and usability are great. Actually, I’ve never been so satisfied with any of my previous cameras. Our relationship can only get better with new lenses I’m constantly looking for. Yesterday I found a bargain deal of a #Canon 55-250 mm IS STM. The price-quality ratio seems unbeatable – excellent sharpness and superb range. Here’s my first shot with it – the half of the #Moon.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #kuu #moon #moonphotography #ig_finland #helsinki #myllypuro #kuutamo #matkablogi #panunmatkat #moonlight #night #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #astrophotography #taivas #avaruus #astro #nightsky #somethingmagical #liveforthestory #moon_of_the_day
 • This beauty – let’s celebrate it while it lasts. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals
 • Golden, colorful leaves and the deep blue sky – it just cannot get any better. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #suomi #finland

lepanu @ Instagram