Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Huikopala Savonlinnasta”

  1. Kiitos! Sattui aika uskomaton sää: osuin Savonlinnaan jonkinlaisina ”välipäivinä”, jolloin harmaus oli vaihtumassa kunnon auringonpaisteeseen. Aurinko siis paistoi, mutta jänniä ja tummia pilviäkin ritti. Niistä syntyi tämmöinen mix, joka mahdollisti huimat kuvat!

 1. Mä oon niin fiiliksissä näistä sun kuvista, koska kyseessä on kuitenkin kotikaupunkini. Sun olisi pitänyt maistuu myös muikkulörtsyä! 😉 Muikkuterassin muikut ja kahvit Savonlinnan torilla sekä jätski lippakioskilla kuuluvat kesään. Parhaimpaan vuodenaikaan olet kyllä ollut perheen kanssa liikkeellä. Ihania kuvia!

 2. Aamusauna… sen parempaa keksintöä ei ole!! Ja terkkuja Tampereelta tuon #sokoshotels40 kamppiksen tiimoilta, täällä rentoudun parhaillaan – ilman muksuja, Hotelli Villassa odotellen ystävääni! 🙂 Hienoja kuvia Savonlinnasta, siellä ei olekaan koskaan tullut käytyä

 3. Voi vitsi, tää kampanja on kyllä ihan super kun pääsee näkemään jos minkälaisia seikkailuja ympäri suomea! Savonlinna on kyllä symppis kaupunki, ja lötrsyt tietty kans huippuja! 😀

 4. Tunnelma on kyllä todellakin kohdillaan! Huippua että teillä oli hieno visiitti Sokokseen. Katselinkin jo instasta noita maisemakuvia. Upeita!

  1. Kiitos, kiitos! Tällä reissulla kuvat onnistuivat erityisen hyvin sään ansiosta. Aurinko ja pilvet onnistuivat järjestämään varsin dramaattiset valotusolosuhteet.

Vastaa

 • It’s Valentine’s day and I can feel spring.
•
•
•
•
•
#ystävänpäivä #valentinesday #espoo #aaltoyliopisto #shotoniphone #lightroomhdr #lightroom #ylesaa #mtvsaa #iphone8plus #ig_finland #panunmatkat #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #sunlight #morning #cityscape #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots
 • -17 °C outside and I wanted to take a picture which shows it.
•
•
•
•
•
#ig_finland #earthpix #panunmatkat
#cars #lights #traffic #liikenne #ylesaa #mtvsaa #canonstories #canonsl2 #canon200d #espoo #jaw_dropping_shots #special_shots #visualsofearth #theimaged #lensbible #nofilter #nofilterneeded #trafficjam #rushhour #cityscape #urban #colors_of_day
 • #LuxHelsinki it was.
•
•
•
•
#helsinki #luxhelsinki2019 #photographing #nightphotography #cityscape #lightart #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #canonsl2 #canon200d #canonstories #canon50mm #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewhere #suomiretki #igtravel #instatravel @luxhelsinki
 • The Parliament House of Finland
•
•
•
•
#helsinki #eduskuntatalo #eduskunta #parliamenthouse #architecture #nightphotography #politics #politiikka #cityscape #lightart #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #canonsl2 #canon200d #canonstories #canon50mm #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewhere #suomiretki #igtravel #instatravel
 • It’s getting dark – and the final day of Lux Helsinki is about to start. Here’s one of the best installations, which I describe shortly ”classic Lux Helsinki”.
•
•
•
•
#luxhelsinki #finlandiatalo #finlandiahall #luxhelsinki2019 @luxhelsinki #artwork #cityscape #art #lightart #valotaide #lightfestival #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #samsungs8 #samsunggalaxys8 #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewher #suomiretki
 • The most beautiful morning of the year – so far. •
•
•
#helsinki #winter #talvi #myllypuro #metropoliaamk #construction #samsung #samsungs8 #samsunggalaxys8 #artwork #suomiretki #snow #lumi #ylesaa #mtvsaa #cityscape #urban #visithelsinki #finland #suomi #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #morning #morningglory #letsgosomewhere

lepanu @ Instagram