Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Huikopala Savonlinnasta”

  1. Kiitos! Sattui aika uskomaton sää: osuin Savonlinnaan jonkinlaisina ”välipäivinä”, jolloin harmaus oli vaihtumassa kunnon auringonpaisteeseen. Aurinko siis paistoi, mutta jänniä ja tummia pilviäkin ritti. Niistä syntyi tämmöinen mix, joka mahdollisti huimat kuvat!

 1. Mä oon niin fiiliksissä näistä sun kuvista, koska kyseessä on kuitenkin kotikaupunkini. Sun olisi pitänyt maistuu myös muikkulörtsyä! 😉 Muikkuterassin muikut ja kahvit Savonlinnan torilla sekä jätski lippakioskilla kuuluvat kesään. Parhaimpaan vuodenaikaan olet kyllä ollut perheen kanssa liikkeellä. Ihania kuvia!

 2. Aamusauna… sen parempaa keksintöä ei ole!! Ja terkkuja Tampereelta tuon #sokoshotels40 kamppiksen tiimoilta, täällä rentoudun parhaillaan – ilman muksuja, Hotelli Villassa odotellen ystävääni! 🙂 Hienoja kuvia Savonlinnasta, siellä ei olekaan koskaan tullut käytyä

 3. Voi vitsi, tää kampanja on kyllä ihan super kun pääsee näkemään jos minkälaisia seikkailuja ympäri suomea! Savonlinna on kyllä symppis kaupunki, ja lötrsyt tietty kans huippuja! 😀

 4. Tunnelma on kyllä todellakin kohdillaan! Huippua että teillä oli hieno visiitti Sokokseen. Katselinkin jo instasta noita maisemakuvia. Upeita!

  1. Kiitos, kiitos! Tällä reissulla kuvat onnistuivat erityisen hyvin sään ansiosta. Aurinko ja pilvet onnistuivat järjestämään varsin dramaattiset valotusolosuhteet.

Vastaa

 • Autumn in Warsaw. This is the Łazienki Palace, built in the 17th century.
•
•
•
•
•
#warsaw #lazienkinpalace #Łazienki #warszawa #varsova #poland #puola #cityscape #palace #castle #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #panunmatkat #travelblog #olympus #getolympus #ig_shotz #shotzdelight #ourmoodydays #visitpoland
 • Autumn light in Copenhagen. 🇩🇰
•
•
•
•
#copenhagen #kööpenhamina #tanska #denmark #cityscape #urban #canon200d #canonsl2 #canonsyksy #lightroom #syksy #autumn #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #urbanscape
 • Very impressive #Sunset in Helsinki today.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #auringonlasku #ig_finland #helsinki #myllypuro #matkablogi #panunmatkat #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #somethingmagical #liveforthestory
 • I’ve been really happy my little #Canon200d for well over a year now. Both its image quality and usability are great. Actually, I’ve never been so satisfied with any of my previous cameras. Our relationship can only get better with new lenses I’m constantly looking for. Yesterday I found a bargain deal of a #Canon 55-250 mm IS STM. The price-quality ratio seems unbeatable – excellent sharpness and superb range. Here’s my first shot with it – the half of the #Moon.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #kuu #moon #moonphotography #ig_finland #helsinki #myllypuro #kuutamo #matkablogi #panunmatkat #moonlight #night #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #astrophotography #taivas #avaruus #astro #nightsky #somethingmagical #liveforthestory #moon_of_the_day
 • This beauty – let’s celebrate it while it lasts. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals
 • Golden, colorful leaves and the deep blue sky – it just cannot get any better. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #suomi #finland

lepanu @ Instagram