Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Minun Helsinkiäni: Itäkeskuksen maamerkki”

 1. Hyvä postaus Panu!

  Ja hyvä on myös miettiä välillä että miksi – tuntuu että pk-seudulla tai Suomessa ylipäätänsä on paljon potentiaalisia paikkoja joihin voisi perustaa vaikka mitä palvelua tai ohjelmaa, mutta kukaan ei tunnu olevan erityisen kiinnostunut ympäristön kehittämisestä. :/

  1. Kiitos kommentistasi, Anne!

   Tuota on tosiaan syytä pohtia. Suomessa on valitettavan paljon epäonnistunutta kaupunkitilaa. Itse olen järkeillyt syyksi yrittämisen vaikeutta (liika byrokratiaa ja sääntöjä), liian kovia vuokria sekä toisaalta sitä, etteivät suomalaiset osaa ottaa yhteistä tilaa omakseen. Nämä syyt yhdessä johtavat juuri siihen, että syntyy tiloja, joita ei hyödynnetä siten kuin niiden potentiaali antaisi myöten.

 2. Tosi kiva postaus Panu! Itäinen Helsinki on kieltämättä semmoista aluetta, mitä en tunne en sitten yhtään, sillä oon tainnu käydä vaan itiksessä kerran tai pari se on ollut siinä. Joten kiitos tästä sivistävästä nojatuolimatkasta sun kotihuudeille! 🙂

 3. Moi! Kiitos tästä kirjoituksesta. Minäkin olen ihmetellyt miksi tuon ”takapihan” on annettu niin pahasti rapistua. Mitäköhän kauppoja tuolla alunperin on ollut ja milloin ja miksi paikka sitten alkoi kuolemaan?
  Olen myös aina halunnut tietää millaiset näköalat tuolta Itiksen maamerkistä on.. Pääseekö torniin sisään, vai onko siellä joku ovisummeri? Pääseekö tuonne ihan ylös tornirappukäytävään mitenkään? Lähteekö vihainen vartija perään jos yrittää? Pitää varmaan varata aika sinne hammaslääkäriin ja kokeilla? 😀

Vastaa

 • Autumn in Warsaw. This is the Łazienki Palace, built in the 17th century.
•
•
•
•
•
#warsaw #lazienkinpalace #Łazienki #warszawa #varsova #poland #puola #cityscape #palace #castle #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #panunmatkat #travelblog #olympus #getolympus #ig_shotz #shotzdelight #ourmoodydays #visitpoland
 • Autumn light in Copenhagen. 🇩🇰
•
•
•
•
#copenhagen #kööpenhamina #tanska #denmark #cityscape #urban #canon200d #canonsl2 #canonsyksy #lightroom #syksy #autumn #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #urbanscape
 • Very impressive #Sunset in Helsinki today.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #auringonlasku #ig_finland #helsinki #myllypuro #matkablogi #panunmatkat #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #somethingmagical #liveforthestory
 • I’ve been really happy my little #Canon200d for well over a year now. Both its image quality and usability are great. Actually, I’ve never been so satisfied with any of my previous cameras. Our relationship can only get better with new lenses I’m constantly looking for. Yesterday I found a bargain deal of a #Canon 55-250 mm IS STM. The price-quality ratio seems unbeatable – excellent sharpness and superb range. Here’s my first shot with it – the half of the #Moon.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #kuu #moon #moonphotography #ig_finland #helsinki #myllypuro #kuutamo #matkablogi #panunmatkat #moonlight #night #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #astrophotography #taivas #avaruus #astro #nightsky #somethingmagical #liveforthestory #moon_of_the_day
 • This beauty – let’s celebrate it while it lasts. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals
 • Golden, colorful leaves and the deep blue sky – it just cannot get any better. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #suomi #finland

lepanu @ Instagram