Supersaverin parhaan matkakuvablogin äänestys päättyy sunnuntaina. Viimeinen kaarre on jäänyt taakse ja jäljellä on enää loppusuora. Letkaa vetää ilokseni Panun matkat!

Eroa toisena kirivään Tämä matka -blogiin on seitsemän prosenttiyksikköä. Kaikista tähän saakka annetuista äänistä blogini on kerännyt peräti 40 %. Tässä vaiheessa haluankin kiittää kaikkia minua jo äänestäneitä. Antamanne äänet ovat ilahduttaneet minua valtavasti!

Äänestys on avoinna vielä tämän viikonlopun, ja loppuspurttiani voit tukea äänestämällä, ellet ole sitä vielä tehnyt. Klikkaa siis alla olevaa logoa ja auta blogista tuttu kaveri voittoon! Huomaathan, että äänestämisen jälkeen saat Supersaverilta sähköpostiisi linkin, josta sinun pitää vielä vahvistaa äänesi.

Travel Blog Awards 2013!

Eli jännitys tiivistyy nyt viikonloppuna äärimmilleen. Parhaasta matkakuvablogista kun on kyse, niin esitän tähän loppuun muutaman otoksen, jotka eivät edelliseen suosikkikuvapostaukseeni mahtuneet.

Wrocławin yö, toukokuu 2010

Wrocław Puola

Kesäyö Belgradissa, toukokuu 2010

P1050386
Dubrovnikin valot, elokuu 2010

P1130154e
Lähiö Varsovassa, marraskuu 2011

PB210846
Tel Avivin pilvenpiirtäjiä, kesäkuu 2011

P1190077
Tavallinen talo Kaunasissa, maaliskuu 2013

P3216064
Linnanmäen valokarnevaali, lokakuu 2012

PA214954
Ja vielä valokuvauksesta: Hankin tällä viikolla Olympukseeni uuden objektiivin. Näin laadukasta ja valovoimaista optiikkaa minulla ei vielä koskaan ollut käytössä. Odotankin jo innolla lähiviikkojen kuvaustreenejä tämän kanssa!

Posted by:Panu / Panun matkat

2 replies on “Panun matkat johdossa loppusuoralle

  1. Oi, etenkin tuo Varsovan lähiö kolahtaa muhun! Hienoja kuvia toki ovat kaikki – kuten aina. Tsemppiä loppurutikseen, täältä irtoaa kaikki support. (:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.