Hopea ei ole häpeä

Supersaverin Travel Blog Awards 2013:n voittajat julkistettiin viime viikolla. Yllätyksekseni johdin parhaan matkakuvablogin finaalia aina loppusuoralle, mutta niin vain lopulta kävi, että tba2013-winner-badge-2nd-fiparemmin voimansa jakanut kilpailija kiri takaa voittoon. Tämä matka -blogi pokkasi kirkkaimman mitalin seitsemän äänen erolla meikäläiseen.

  1. Tämä matka 112
  2. Panun matkat 105

Hopea tunnetusti hävitään, eikä tappion hetkellä pysty kunnolla arvostamaan suoritustaan. Aika kuitenkin auttaa, ja jälkikäteen tajuaa saavutuksensa hienouden. Sain tässä kisassa 105 ääntä, siis yli 100! Se on melkoinen saalis, ja lähetän nöyrän kiitokseni teille kaikille, jotka minua äänestitte. Äänet pumppasivat minuun taas hieman lisää bloggausintoa, ja tästä on hyvä jatkaa. Lisäksi vielä paljon onnea Tämän matkan Annalle! Olet voittosi täysin ansainnut.

Valokuvausrintamalta muuten kantautuu mukavia uutisia. Ostin reilu viikko sitten uuden objektiivin Olympus-järkkäriini. 17 mm M. Zuiko F 1.8 mahdollistaa paljon uutta. Ostos oli myös omiaan nostattamaan matkakuumetta. Täytyisikin taas joskus päästä kunnolla reissuun! Edellisestä pidemmästä matkastani eli Liettuan-keikasta tulee kohta jo vuosi. Tuon matkan tunnelmiin voisin palata tässä joskus vuosipäivän ympärillä, mutta seuraavaksi on takuuvarmasti luvassa jotakin ihan muuta. Pysykää siis kanavalla!

Lopuksi uudella objektiivilla kuvamaani ohikulkuräpsy Helsingin Ruoholahdesta.

Ruoholahti voimala