Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Cabo da Roca – Euroopan reunalla Portugalissa”

 1. Kiinnostais ihan älyttömästi tutkia tuota Portugalin rannikkoa tarkemmin! Voisi vaikkapa lähteä valumaan täältä Malagasta pikkuhiljaa kohti Lissabonia ja Cabo de Rocaa, johon olisi hienoa päättää reissu. Ehkä sitten joskus 🙂

  1. Suosittelen, upeita paikkoja! Tsekkaa myös vanhempi postaukseni Boca do Infernosta, joka on käsittämättömän upea avoin rannikkoluola Cascaisin kupeessa.

 2. Tulee vähän mieleen HWY1 Kaliforniassa. Ite oon käyny Portugalissa vaan Lissabonissa, Sintrassa ja Oportossa, mutta olis kiva mennä taas uudestaan vaikka testaamaan surffaamista. 🙂

  1. En tuota Kalifornian mestaa tunnekaan. Pitääpä tutustua!

   Lähden minäkin mielelläni joskus uudestaan Portugaliin. Jäi hyvä viba maasta sen suhteen, että mielenkiintoista nähtävää tuntuu riittävän. Itse otin haltuun Lissabonin, Cascaisin, Estorilin, Sintran ja tämän Cabo da Rocan. 🙂

 3. Voi että, Capo Da Roca oli kyllä aivan uskomattoman hieno paikka! Mä en ole vielä itse päässyt tästä paikasta kirjoittamaan, mutta pian.. Kiitos tästä ihanasta nojatuolimatkasta!

 4. Jotain näissä sumukuvissa on mikä viehättää, ja vaikka ei maisemaa näykään niin silti näyttää tosi upealta!

  1. Upea paikka se olikin. Kunpa vielä pääsisi joskus kirkkaammalla säällä uudestaan… Toisaalta sumuisuus tuo semmoista tiettyä mystisyyttä tunnelmaan. 🙂

Vastaa

 • Autumn in Warsaw. This is the Łazienki Palace, built in the 17th century.
•
•
•
•
•
#warsaw #lazienkinpalace #Łazienki #warszawa #varsova #poland #puola #cityscape #palace #castle #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #panunmatkat #travelblog #olympus #getolympus #ig_shotz #shotzdelight #ourmoodydays #visitpoland
 • Autumn light in Copenhagen. 🇩🇰
•
•
•
•
#copenhagen #kööpenhamina #tanska #denmark #cityscape #urban #canon200d #canonsl2 #canonsyksy #lightroom #syksy #autumn #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #urbanscape
 • Very impressive #Sunset in Helsinki today.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #auringonlasku #ig_finland #helsinki #myllypuro #matkablogi #panunmatkat #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #somethingmagical #liveforthestory
 • I’ve been really happy my little #Canon200d for well over a year now. Both its image quality and usability are great. Actually, I’ve never been so satisfied with any of my previous cameras. Our relationship can only get better with new lenses I’m constantly looking for. Yesterday I found a bargain deal of a #Canon 55-250 mm IS STM. The price-quality ratio seems unbeatable – excellent sharpness and superb range. Here’s my first shot with it – the half of the #Moon.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #kuu #moon #moonphotography #ig_finland #helsinki #myllypuro #kuutamo #matkablogi #panunmatkat #moonlight #night #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #astrophotography #taivas #avaruus #astro #nightsky #somethingmagical #liveforthestory #moon_of_the_day
 • This beauty – let’s celebrate it while it lasts. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals
 • Golden, colorful leaves and the deep blue sky – it just cannot get any better. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #suomi #finland

lepanu @ Instagram