Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Cabo da Roca – Euroopan reunalla Portugalissa”

 1. Kiinnostais ihan älyttömästi tutkia tuota Portugalin rannikkoa tarkemmin! Voisi vaikkapa lähteä valumaan täältä Malagasta pikkuhiljaa kohti Lissabonia ja Cabo de Rocaa, johon olisi hienoa päättää reissu. Ehkä sitten joskus 🙂

  1. Suosittelen, upeita paikkoja! Tsekkaa myös vanhempi postaukseni Boca do Infernosta, joka on käsittämättömän upea avoin rannikkoluola Cascaisin kupeessa.

 2. Tulee vähän mieleen HWY1 Kaliforniassa. Ite oon käyny Portugalissa vaan Lissabonissa, Sintrassa ja Oportossa, mutta olis kiva mennä taas uudestaan vaikka testaamaan surffaamista. 🙂

  1. En tuota Kalifornian mestaa tunnekaan. Pitääpä tutustua!

   Lähden minäkin mielelläni joskus uudestaan Portugaliin. Jäi hyvä viba maasta sen suhteen, että mielenkiintoista nähtävää tuntuu riittävän. Itse otin haltuun Lissabonin, Cascaisin, Estorilin, Sintran ja tämän Cabo da Rocan. 🙂

 3. Voi että, Capo Da Roca oli kyllä aivan uskomattoman hieno paikka! Mä en ole vielä itse päässyt tästä paikasta kirjoittamaan, mutta pian.. Kiitos tästä ihanasta nojatuolimatkasta!

 4. Jotain näissä sumukuvissa on mikä viehättää, ja vaikka ei maisemaa näykään niin silti näyttää tosi upealta!

  1. Upea paikka se olikin. Kunpa vielä pääsisi joskus kirkkaammalla säällä uudestaan… Toisaalta sumuisuus tuo semmoista tiettyä mystisyyttä tunnelmaan. 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • ❄️🍂🤩
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #syksy #syksynvärit #kuura #ruska #autumnvibes🍁 #autumncolors🍁  #helsinki #macrophotography #macro_vision #macro_captures_nature  #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #finland #suomi #visithelsinki #myhelsi
 • Today's sunset 🌇
°
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #korkeasaari #helsinkizoo #sunset #sunset_pics #sunset_vision #auringonlasku #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #landscapephotography #landscape_love
 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa
 • Orange tube + sunset #shotoniphone
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #mtvsaa #ylesaa #ig_finland #panunmatkat #lightroomhdr #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #cityscape #auringonlasku #sunset #sunset_vision #sunset_pics #metropoliaamk @metropolia_uas

lepanu @ Instagram