Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Tampere ja terrakottasoturit”

 1. Kuulostaapa mielenkiintoiselta päivältä! Ja että kun oli ihanaa lukea Tampereesta juttua, sinne kun paluu koittaa ensi viikolla. On aina yhtä hauskaa lukea muiden kirjoituksia kaupungista, joka on itselleni niin rakas.

 2. Voi Tampere!
  Tampereella on kyllä leppoisa tunnelma vaikka se saattaakin välillä arjen kiireessä unohtua 🙂
  Mua niin harmittaa, että Terrakotta-näyttely jäi väliin ulkomaille muuton/lähdön hulinoissa. Kaikki jotka siellä on käyneet, ovat näyttelyä kehuneet. Lisäksi kun vielä kuulin Kiinassa matkustaneilta ystäviltäni, että siellä nämä sotilaat olivat aikamoinen pettymys, turistit kun saivat vain kovaa maksua vastaan mennä jonkinlaiselle tasanteelle kaiteen taakse katselemaan patsaita eikä lähemmäs ollut mitään asiaa. Tämän vuoksi olisi ollut vielä suurempi syy käydä ihastelemassa näyttelyä ennen lähtöä!

  1. Ohhoh, kuulostapaa ikävältä tuo Kiinan tyyli. 🙁 Käsittääkseni nämä terrakottasoturit ovat kiertäneet enemmänkin maailmaa. Olisivatkohan nytkin paraikaa jossakin esillä. 😉

 3. Oi Tampere Tampere, oma koti! Tai entinen sellainen… Katjan tavoin mua harmittaa myös että menin näyttelyn kanssa hieman ristiin, tai olisiko ollut niin että kuulin siitä vähän liian myöhäisessä vaiheessa, olen kuullut terrakottasotureista pelkkää hyvää!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa
 • Orange tube + sunset #shotoniphone
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #mtvsaa #ylesaa #ig_finland #panunmatkat #lightroomhdr #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #cityscape #auringonlasku #sunset #sunset_vision #sunset_pics #metropoliaamk @metropolia_uas
 • Midsummer times •
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #midsummer #juhannus #shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love
 • Ice-cream van
•
•
•
•
•
#helsinki #allasseapool #3kaveria
#shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #rajala100teos @allasseapool @3kaveria #3kaverinjäätelö #vintagecar

lepanu @ Instagram