Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Tampere ja terrakottasoturit”

 1. Kuulostaapa mielenkiintoiselta päivältä! Ja että kun oli ihanaa lukea Tampereesta juttua, sinne kun paluu koittaa ensi viikolla. On aina yhtä hauskaa lukea muiden kirjoituksia kaupungista, joka on itselleni niin rakas.

 2. Voi Tampere!
  Tampereella on kyllä leppoisa tunnelma vaikka se saattaakin välillä arjen kiireessä unohtua 🙂
  Mua niin harmittaa, että Terrakotta-näyttely jäi väliin ulkomaille muuton/lähdön hulinoissa. Kaikki jotka siellä on käyneet, ovat näyttelyä kehuneet. Lisäksi kun vielä kuulin Kiinassa matkustaneilta ystäviltäni, että siellä nämä sotilaat olivat aikamoinen pettymys, turistit kun saivat vain kovaa maksua vastaan mennä jonkinlaiselle tasanteelle kaiteen taakse katselemaan patsaita eikä lähemmäs ollut mitään asiaa. Tämän vuoksi olisi ollut vielä suurempi syy käydä ihastelemassa näyttelyä ennen lähtöä!

  1. Ohhoh, kuulostapaa ikävältä tuo Kiinan tyyli. 🙁 Käsittääkseni nämä terrakottasoturit ovat kiertäneet enemmänkin maailmaa. Olisivatkohan nytkin paraikaa jossakin esillä. 😉

 3. Oi Tampere Tampere, oma koti! Tai entinen sellainen… Katjan tavoin mua harmittaa myös että menin näyttelyn kanssa hieman ristiin, tai olisiko ollut niin että kuulin siitä vähän liian myöhäisessä vaiheessa, olen kuullut terrakottasotureista pelkkää hyvää!

Vastaa

 • Autumn in Warsaw. This is the Łazienki Palace, built in the 17th century.
•
•
•
•
•
#warsaw #lazienkinpalace #Łazienki #warszawa #varsova #poland #puola #cityscape #palace #castle #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #panunmatkat #travelblog #olympus #getolympus #ig_shotz #shotzdelight #ourmoodydays #visitpoland
 • Autumn light in Copenhagen. 🇩🇰
•
•
•
•
#copenhagen #kööpenhamina #tanska #denmark #cityscape #urban #canon200d #canonsl2 #canonsyksy #lightroom #syksy #autumn #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #urbanscape
 • Very impressive #Sunset in Helsinki today.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #auringonlasku #ig_finland #helsinki #myllypuro #matkablogi #panunmatkat #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #somethingmagical #liveforthestory
 • I’ve been really happy my little #Canon200d for well over a year now. Both its image quality and usability are great. Actually, I’ve never been so satisfied with any of my previous cameras. Our relationship can only get better with new lenses I’m constantly looking for. Yesterday I found a bargain deal of a #Canon 55-250 mm IS STM. The price-quality ratio seems unbeatable – excellent sharpness and superb range. Here’s my first shot with it – the half of the #Moon.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #kuu #moon #moonphotography #ig_finland #helsinki #myllypuro #kuutamo #matkablogi #panunmatkat #moonlight #night #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #astrophotography #taivas #avaruus #astro #nightsky #somethingmagical #liveforthestory #moon_of_the_day
 • This beauty – let’s celebrate it while it lasts. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals
 • Golden, colorful leaves and the deep blue sky – it just cannot get any better. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #suomi #finland

lepanu @ Instagram