Viime keväänä Supersaver järjesti äänestyksen Suomen parhaasta matkablogista. Vajaan vuoden tauon jälkeen on aika äänestää taas, ja Panun matkat on jälleen mukana. Alun perin ajattelin olla aivan hiljaa koko kisasta, mutta kun ääniä alkoi tulla, päätin ladata kovat piippuun ja hieman mainostaa ehdokkuuttani. 

Portugali linna
Äänestetään Panun matkat Suomen parhaaksi!

Eli jos blogini ansaitsee mielestäsi tulla valituksi Suomen parhaaksi matkablogiksi (ja/tai parhaaksi valokuvablogiksi), toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti. Hommassa ei mene kuin pieni hetki, ja jokainen saamani ääni ilahduttaa minua valtavasti.

  1. Valitse jompikumpi kategorioista (paras matkablogi, paras valokuvablogi), joissa olen ehdolla. Voit antaa äänesi myös molemmissa sarjoissa.
  2. Klikkaa kategorian logoa ja kilpailulomake avautuu.
  3. Mikäli haluat äänestää minua, täytä lomake seuraavasti (tiedot voit kopioida alta):

Blogin nimi: Panun matkat

Blogin osoite: http://www.panunmatkat.com/

Oma sähköpostiosoitteesi

Blogikisasivulle pääset täältä tai klikkaamalla kuvaa. Äänestysaikaa on 4.2. saakka.

Travel Blog Awards 2014!

Posted by:Panu / Panun matkat

<p>Puolassa asunut ja Trans-Siperian junaillut Panu intoilee Itä-Euroopasta ja lämpenee vähemmän tunnetuille matkakohteille. Matkalla tärkeitä ovat elämykset ja kokemukset: kosketukset paikalliseen kulttuuriin, tapahtumat, nähtävyydet ja hyvät näköalat. Pienen tytön isänä Panu arvostaa myös lähimatkailua ja tasokasta majoitusta.</p>

Vastaa