Jouluinen Tallinna vielä kerran
Palaan viimeisen kerran joulun alla tekemääni Tallinnan-matkaan. Kohvik Moonissa syödyn päivällisen jälkeen jäi noin tunti aikaa pyörähtää vanhassakaupungissa ja joulutorilla. Kiire painoi päälle koko ajan, mutta ehdin silti nauttia joulutorin tunnelmasta ja ostaa tuliaisiakin. Vaikka lunta ei ollut maassa, jouluvalot kaikkialla vanhassakaupungissa hivelivät silmää ja onnistuivat nostattamaan joulutunnelmaa. Sosiaalisessa mediassa kirjoitinkin tuoreeltaan, että Tallinnan joulutori tekee joulufiiliksen säässä kuin säässä.

Joulutorin tunnelmaa kuvailisin lyhyesti miellyttäväksi, keskieurooppalaiseksi ja muuttumattomaksi. Minulle jäi nimittäin vahva tunne siitä, että käppäilin täsmälleen samalla torilla kuin tammikuussa 2012, jolloin tein paikalle ensivisiittini. Niinpä en kuvaile Tallinnan joulua tällä kertaa enempää sanoin, vaan annan parhaiden kuvieni puhua puolestaan. Yhä paikkansapitäviä lisähuomioita tarjoaa puolestaan vanha postaukseni Talvinen Tallinna ja upea joulutori.

Jouluinen Tallinna vielä kerran
Paksun Margareetan torni jouluvalaistuksessa.
Jouluinen Tallinna vielä kerran
Olevisten kirkko.
Jouluinen Tallinna vielä kerran
Tällainen juna ajelutti väkeä Pikk-kadulla.
Jouluinen Tallinna vielä kerran
Joulutorille kävelin Pikk-katua pitkin, kunnes tuli aika kääntyä Mündi-kadulle, jolta aukesi tämä näkymä.
Jouluinen Tallinna vielä kerran
Hehkuviiniä en tällä kertaa ostanut ajan puutteen vuoksi – asiaan se olisi kuulunut.

Jouluinen Tallinna vielä kerran

Jouluinen Tallinna vielä kerranJouluinen Tallinna vielä kerran

Jouluinen Tallinna vielä kerran
Tuliaisiksi ostin tätä glögiä.

Jouluinen Tallinna vielä kerran

Jouluinen Tallinna vielä kerran

Jouluinen Tallinna vielä kerranJouluinen Tallinna vielä kerran

Posted by:Panu / Panun matkat

<p>Puolassa asunut ja Trans-Siperian junaillut Panu intoilee Itä-Euroopasta ja lämpenee vähemmän tunnetuille matkakohteille. Matkalla tärkeitä ovat elämykset ja kokemukset: kosketukset paikalliseen kulttuuriin, tapahtumat, nähtävyydet ja hyvät näköalat. Pienen tytön isänä Panu arvostaa myös lähimatkailua ja tasokasta majoitusta.</p>

0 replies on “Jouluinen Tallinna vielä kerran

Vastaa