Täydellinen sää Tallinnan-risteilylle

Käväisin viikonloppuna Tallinnan-risteilyllä päiväseltään. Tallinnassa nautin perinteiseen tapaan hyvästä ruoasta ja joulutorista, mutta reissun suurimmasta yllätyksestä vastasi lähtölauantain sää. Reilusti plussan puolelle noussut lämpötila salli hengailun Viking XPRS:n kannella, ja kuvaaminen onnistui näppien jäätymättä. Tummasävyiset pilvet ja matalalta paistava aurinko loivat upean, maalauksellisen taustan Helsingille. Erityisen hieno valon ja pilviverhon yhdistelmä syntyi Suomenlinnan kohdalla.

Tallinnan-risteily, Viking XPRS

Tunnelmat vangitsin kuviin hirviökameraksikin kutsutulla Nokian 1020:lla, jota olen käyttänyt viime lokakuusta eli siitä lähtien, kun malli tuli markkinoille. Lumian tarkka mutta hidas kamera on parhaimmillaan tämäntyyppisten värikkäiden maisemien kuvaamisessa.

Lue lisää tästä ja muista Tallinnan-matkoistani täältä.

Tallinnan-risteily, Viking XPRS ja Helsinki

Tallinnan-risteily, Viking XPRS ja Helsinki