Voita liput matkamessuille 2013

Helsingin talvi teki ryhtiliikkeen sopivasti ennen viikonlopun Matkamessuja. Ja hyvä niin, sillä messuille saapuu muun muassa 40 ulkomaista matkabloggaajaa, jotka pääsevät nyt nauttimaan Suomen talven eksotiikasta. Entä mitä messuista ajattelee eräs hyvin tuntemamme kotimainen matkabloggaaja?

Kolmas kerta Matkamessuilla…

koittaa ilman kunnon matkasuunnitelmia. Olen silti intoa täynnä, koska rakkauteni matkailuun ei ole hiipunut, vaikka käytännön syistä olenkin joutunut vähentämään reissaamista viime aikoina. Ilokseni pääsen paikalle useampana päivänä vuoden 2012 tapaan, kiitos bloggaajapassin. Näillä näkymin minut voi tavata messuilla perjantai-iltana ja lauantaina.

Odotan erityisesti…

muiden – niin tuttujen kuin toistaiseksi tuntemattomienkin – matkabloggaajien tapaamista! Viime vuosi oli minulle bloggaajana verkostumisen aikaa, sillä sain nauttia muiden matkabloggaajien live-seurasta useamman kerran.

Kahden edellisvuoden tapaan messuilla järjestetään Bloggers’ Lounge, bloggaajille tarkoitettu hengailupaikka, joka sijaitsee hallin 7 takaosassa. Siellä vietän takuuvarmasti aikaa. Odotan myös innolla Bloggers’ Loungen ohjelmaa, joka tarjoaa jokaiselle päivälle jotakin. Perjantaina klo 17 haastatellaan Destination Unknown -blogin Satua Instagramin hyödyntämisestä matkailussa ja bloggaamisessa. Lauantaina klo 13 haastattelussa on Kaukokaipuun Marinella, joka puhuu aiheesta bloggaajasta matkailun ammattilaiseksi, ja sunnuntaina samaiseen aikaan La Vida Locan Sari kertoo uudistumisesta bloggaajana.

Lisäksi Bloggers Loungessa on mahdollista muun muassa tavata messuille saapuvia kansainvälisiä bloggaajia. Kannattaa erityisesti huomata englanninkielinen ohjelmanumero Travel Bloggers: Who They Are And What They Do Elämyslavalla lauantaina klo 12.30.

Matkamessut 2013 bloggaajat
Sankaribloggaajamme messuilla 2013. Vasemmalta Archie Gone Lebanonin Inka, Kaukokaipuun Marinella, Reason for a Seasonin Mirka sekä minä. Kuva Archie Gone Lebanonin luvalla.

Sosiaalinen media messuraportoinnissa…

tarkoittaa minulle tänä vuonna muutakin kuin bloggaamista. Edellisvuosien tapaan kirjoitan tietysti raporttia näkemästäni ja kokemastani tänne blogiini, mutta lisäksi aion hyödyntää Twitteriä ja Instagramia. Twitteriä olen käyttänyt noin vuoden, eikä käyttö ole ainakaan vähenemään päin. Visiossani twiittaan ahkerasti, Twitteriä kuin muistivihkosena hyödyntäen. Instagramiin taas jaan heti parhaimpia kuviani – ainakin jos jätän järkkärin kotiin ja käytän kuvauskalustona ainoastaan akkukahvalla varustettua Lumia 1020:ta, kuten tällä hetkellä suunnittelen.

Messuilla on ehdottomasti…

osallistuttava kaikkiin mahdollisiin kilpailuihin! En ole vielä koskaan voittanut matkaa minnekään, mutta kerta se olisi ensimmäinenkin. Onnettarelle annan vinkiksi, että perinteinen etelänloma voisi tänä vuonna kelvata – minä kun en ole koskaan ollut pakettimatkalla etelässä, ellei Kaleva Travelin järjestämää häämatkaani lasketa.

Lukijoilleni haluan sanoa…

että tulkaa rohkeasti vetämään hihasta, jos huomaatte blogista tutun kaverin! Kyllä messuhumussakin muutaman sanan ehtii vaihtaa.

Posted by:Panu / Panun matkat

3 replies on “5 ajatusta Matkamessuista 2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.