Voita liput Matkamessuille

Voita liput matkamessuille 2013

Kommentoi postausta ja voit voittaa kaksi lippua tammikuussa (17–19.1.2014) järjestettäville Matkamessuille!

Tammikuu tietää takuuvarmasti Helsingin matkamessuja ja messuilla päivystävää Panua. Kahden edellisvuoden tapaan pyörin messuilla enemmän tai vähemmän aktiivisesti ja raportoin tunnelmista tuoreeltaan blogiini. Tällä kertaa olen paikalla bloggaajapassilla, joka takaa sisäänpääsyn koko messujen ajan. Teitä lukijoita taas haluan muistaa arpomalla kaksi pääsylippua messuille!

Arvontaan pääset mukaan vastaamalla tämän postauksen kommenttiosiossa yhteen seuraavista kysymyksistä:

  • Mihin Itä-Euroopan kohteeseen (maa tai kaupunki) haluaisit seuraavaksi matkustaa?
  • Mistä haluaisit lukea blogissani vuonna 2014? 
  • Mitä odotat Matkamessuilta 2014?

Vastausaika päättyy torstaina 2.1. klo 23:59 ja arvonta suoritetaan perjantaiaamuna 3.1.2014. Voittaja saa kaksi pääsylippua Matkamessuille (17–19.1.) ja lipuilla pääsee sisään yhtenä messupäivänä. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle), jotta saan voittajaan yhteyden.

Onnea arvontaan ja nähdään messuilla!

Arvonta on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille!

Matkamessut 2014