Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Panun matkat 3.0”

  1. Kiitos! Valitsin tähän lopulliseen versioon sittenkin eri teeman kuin blogin draftiversiossa. Oli vaikea valita kahden hyvän vaihtoehdon välillä. Jos mopo lähtee vielä kunnolla käsistä, saatan hankkia erään premium-teeman. 🙂

 1. Piti tulla kehaisemaan että vau, miten näyttää hyvältä! Kaikki on supertyylikästä ja toimivaa, pisteet sulle! Ja onnea myös kolmesta blogivuodesta, niin se aika vaan rientää. Ja hihityttää muuten vieläki se Herra Sulhanen -keissi. 😀

  Parasta bloggaamisessa on kyllä tää sosiaalisuus, jee me! 🙂

  1. Kiitos, kiitos! Hah, mutta Herra S:n identiteetti olikin pitkään tarkkaan varjeltu salaisuus. 🙂 Mutta nyt kun on lehtijuttukin tehty hänestä (siis minusta), asialla ei ole enää niin väliä.

 2. Näyttääpä hyvältä ja raikkaalta – onnea uuteen kotiin!

  Ja niin se aika vaan kuluu, siitäkin on nyt 4 vuotta kun palasin Alaskasta takaisin Suomeen…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa
 • Orange tube + sunset #shotoniphone
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #mtvsaa #ylesaa #ig_finland #panunmatkat #lightroomhdr #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #cityscape #auringonlasku #sunset #sunset_vision #sunset_pics #metropoliaamk @metropolia_uas
 • Midsummer times •
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #midsummer #juhannus #shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love
 • Ice-cream van
•
•
•
•
•
#helsinki #allasseapool #3kaveria
#shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #rajala100teos @allasseapool @3kaveria #3kaverinjäätelö #vintagecar

lepanu @ Instagram