Vihta kädessä Helsingin yössä

Päivän muisto 2.7.

Kaksi vuotta sitten kiinnitin Helsingin yössä ohikulkijoiden huomion, kun käppäilin kohti Kauppatoria kädessäni Stockmannin muovipussiin paketoituja vihtoja. Eräs nuori nainen pysäytti minut ja halusi tietää, olinko todella ostanut vihdat Stockmannilta. 😀 Valitettavasti jouduin tuottamaan pettymyksen.

Vihdat olivat siis peräisin jostakin muualta kuin Stockalta, mutta kuinka kummassa päädyin kuljeskelemaan niiden kanssa Stadin yöhön? Selityksenä on silloinen kesätyöni Rantapallon toimituksessa. Tein juttua venäläisten bloggaajien Suomen-vierailusta, ja juttukeikkaan kuului läpi yön kestänyt ohjelma ruokailuineen ja saunomisineen keskustassa ja Saunasaaressa. Kirjoittamani artikkelin aiheesta voit lukea täältä ja illan kulusta tarkemmin blogimerkinnästäni täältä.

Loppuun vielä tärkein eli kuva minusta ja vihdoista Helsingin yössä. Kylläpä näytän ylpeältä ja iloiselta. Eihän sitä kovin usein pääse vihtojen kanssa patsastelemaan pääkaupungin paraatipaikoille! 😀

Photo & Video Sharing by SmugMug