Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Sarajevon paras näköalapaikka”

 1. Kiitos tästä jutusta! Huomenna toivottavasti ollaan jo tuolla suunnalla, jos saadaan autoon vitosvaihde takaisin täällä Kroatiassa 😉 Muutoin voi olla, että reissu jää BIHissä Banja Lukaan. Itselleni kyllä tuo Sarajevo ollut tämän reissun yksi houkuttelevimmista kiinnekohdista Puolan Auschwitzin lisäksi.

 2. Ole hyvä! Mietin, että näkymät Sarajevossa saattavat olla joltakin ympäristön kukkulalta vielä hienommat, mutta tänne on helpointa ja turvallisinta kiivetä. Ei tarvitse ainakaan pelätä miinoja…

  Banja Lukakin on varmasti kiinnostava paikka. Siellä tosin en ole itse käynyt, mutta ehkä sitten kun palaan joskus Balkanille. 🙂 Puolassa asuessani kävin Balkanilla kolmesti: Sloveniaa, Serbiaa, Bosniaa ja Kroatiaa tuli koluttua.

  Toivottavasti selviätte Sarajevoon saakka!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa
 • Orange tube + sunset #shotoniphone
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #mtvsaa #ylesaa #ig_finland #panunmatkat #lightroomhdr #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #cityscape #auringonlasku #sunset #sunset_vision #sunset_pics #metropoliaamk @metropolia_uas
 • Midsummer times •
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #midsummer #juhannus #shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love
 • Ice-cream van
•
•
•
•
•
#helsinki #allasseapool #3kaveria
#shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #rajala100teos @allasseapool @3kaveria #3kaverinjäätelö #vintagecar

lepanu @ Instagram