Ilta-Sanomat huomioi tänään vinkkini hotellin valintaan. Juttu perustui Rantapallon ja Hotels.comin järjestämään kilpailuun, jossa bloggaajat haastettiin jakamaan parhaat vinkkinsä hyvän majoituksen etsimiseen. Kilpailukirjoituksessani esittelin viisi askelta hinta-laatusuhteeltaan hyvä majoituksen löytämiseksi. Ilta-Sanomien juttuun nostettiin kirjoituksestani osa, jossa kehotaan tutkimaan Tripadvisorin kaltaisilta sivuilta negatiivisia palautteita ja metsästämään ajankohtaista puskaradiotietoa. Tarkentaisin vielä, että negatiivisista palautteista tulee etsiä toistuvuuksia, sillä monet haukut ovat epäolennaisia. Mikäli samat ikävät asiat kuitenkin toistuvat arviosta toiseen, paikkaa kannattaa välttää. Negatiiviset palautteet tarjoavat myös tietoa esimerkiksi meneillään olevista remonteista, joista ei välttämättä löydä tietoa muualta. IS lainasi minua seuraavasti:

1. Keskity negatiivisen palautteen tutkimiseen

Panun matkat-blogia pitävän Panun mielestä kannattaa keskittyä negatiivisen palautteen etsimiseen ja puskaradiotiedon löytämiseen. Näin voi välttyä ikäviltä yllätyksiltä.

”Tutkin aina etenkin Tripadvisorin, mutta myös varaussivustojen arvioita. Palautteiden lukemiseen olen kehittänyt taktiikan: luen ensisijaisesti negatiiviset kommentit. Jos negatiivisia kommentteja on hyvin vähän eikä sisällössä näy toistuvia huolenaiheita, paikka on melko varmasti turvallinen valinta.

Arvioista etsin myös ajankohtaista puskaradiotietoa, jota ei muualta saa. Esimerkiksi mahdollisista käynnissä olevista remonteista tai ulkoa kuuluvasta häiritsevästä melusta voi saada näin tietoa.”

Ison lehden sivulle oli mukava päästä! Trafiikkipiikki on ollut tänään melkoinen, ja tästä päivästä on tullut blogini historian suosituin. Hienoa huomata, että blogini tulee hiljalleen tunnetummaksi. Kohtahan tätä hommaa onkin tullut jo vuosi harrastattua. Jiihaa, tätä kelpaa tuulettaa kuin matkantekoa aikanaan Trans-Siperian radalla!

Trans-Siperian-matkalla-2009

Posted by:Panu / Panun matkat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.