Viikonloppuna Rantapallo julkaisi kirjoittamani artikkelin Saksan Heidelbergistä. Vierailin kaupungissa viime elokuun reililläni ja kuvasin paikan päällä jonkin verran videota. Nyt olen editoinut materiaalistani kaksiminuuttisen videon, joka esittelee Heidelbergin nähtävyyksiä. Koska video ja artikkeli täydentävät toisiaan, suosittelen luonnollisesti tutustumaan molempiin.

Oletko sinä käynyt tai lähtisitkö näkemäsi perusteella käymään Heidelbergissä?

Posted by:Panu / Panun matkat

<p>Puolassa asunut ja Trans-Siperian junaillut Panu intoilee Itä-Euroopasta ja lämpenee vähemmän tunnetuille matkakohteille. Matkalla tärkeitä ovat elämykset ja kokemukset: kosketukset paikalliseen kulttuuriin, tapahtumat, nähtävyydet ja hyvät näköalat. Pienen tytön isänä Panu arvostaa myös lähimatkailua ja tasokasta majoitusta.</p>

0 replies on “Video hienosta Heidelbergistä

  1. Hei! Törmäsin sattumalta tähän videoon etsiessäni blogeja, jotka jakavat kokemuksiaan maailmalta ja erityisesti Saksasta, sillä kirjoittelen itsekin blogia Saksasta käsin osoitteessa http://www.matkallasaksaan.wordpress.com. Sieltä löytyy juttua muun muassa Heidelbergista, sillä olen siellä vaihdossa ja voin sanoa, että on kyllä tuttua maisemaa videollasi! Heidelberg on ehdottomasti vierailun arvoinen kaupunki, mikäli vanha ja kumpuilevat maisemat kiinnostavat.

    1. Joo, mukava oli aikanaan visiittini Heidelbergiin. Pitääkin katsastaa sivustosi. Viime aikoina olen kirjoitellut paljon Saksasta – ja lisää Saksa-juttuja on tulossa.

Vastaa