Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Video hienosta Heidelbergistä”

  1. Hei! Törmäsin sattumalta tähän videoon etsiessäni blogeja, jotka jakavat kokemuksiaan maailmalta ja erityisesti Saksasta, sillä kirjoittelen itsekin blogia Saksasta käsin osoitteessa http://www.matkallasaksaan.wordpress.com. Sieltä löytyy juttua muun muassa Heidelbergista, sillä olen siellä vaihdossa ja voin sanoa, että on kyllä tuttua maisemaa videollasi! Heidelberg on ehdottomasti vierailun arvoinen kaupunki, mikäli vanha ja kumpuilevat maisemat kiinnostavat.

    1. Joo, mukava oli aikanaan visiittini Heidelbergiin. Pitääkin katsastaa sivustosi. Viime aikoina olen kirjoitellut paljon Saksasta – ja lisää Saksa-juttuja on tulossa.

Vastaa

Instagram has returned invalid data.

lepanu @ Instagram