Tervehdys viikon tauon jälkeen! Uusi vuosi on alkanut osaltani kiireisenä, eikä toinen bloggausvuoteni ole lähtenyt vielä lentoon, mutta tästä ponnistetaan ryminällä eteenpäin! Tuoreita matkajuttuja ja vanhempia reissumuistoja on luvassa viime vuoden tyyliin.

Raitiovaunu Helsinki

Helsingissä on ollut oikea talvi nyt viikon ajan. Toivottavasti lumi pysyy. Viikko sitten pyörähdin Tallinnassa, jossa satoi silloin lunta. Lumettoman Helsingin jälkeen lumipyry tuotti pienoisen sokin. Toisaalta lumi sai Tallinnan joulutorin näyttämään juuri niin upealta kuin pitääkin.

Panu Tallinnassa

Seuraava matkakohteeni ei ole vielä tiedossa. Mieleni tekisi vaihteeksi jonnekin lämpimään. Inspiraatiota haen ensi viikolla Matkamessuilta, jossa saatamme hyvinkin törmätä. Tulkaa vetämään hihasta, jos bongaatte blogista tutun kaverin!

Posted by:Panu / Panun matkat

Puolassa asunut ja Trans-Siperian junaillut Panu intoilee Itä-Euroopasta ja lämpenee vähemmän tunnetuille matkakohteille. Matkalla tärkeitä ovat elämykset ja kokemukset: kosketukset paikalliseen kulttuuriin, tapahtumat, nähtävyydet ja hyvät näköalat. Pienen tytön isänä Panu arvostaa myös lähimatkailua ja tasokasta majoitusta.

0 replies on “Bloggausvuosi 2012 vauhtiin

Vastaa