Bloggausvuosi 2012 vauhtiin

Tervehdys viikon tauon jälkeen! Uusi vuosi on alkanut osaltani kiireisenä, eikä toinen bloggausvuoteni ole lähtenyt vielä lentoon, mutta tästä ponnistetaan ryminällä eteenpäin! Tuoreita matkajuttuja ja vanhempia reissumuistoja on luvassa viime vuoden tyyliin.

Raitiovaunu Helsinki

Helsingissä on ollut oikea talvi nyt viikon ajan. Toivottavasti lumi pysyy. Viikko sitten pyörähdin Tallinnassa, jossa satoi silloin lunta. Lumettoman Helsingin jälkeen lumipyry tuotti pienoisen sokin. Toisaalta lumi sai Tallinnan joulutorin näyttämään juuri niin upealta kuin pitääkin.

Panu Tallinnassa

Seuraava matkakohteeni ei ole vielä tiedossa. Mieleni tekisi vaihteeksi jonnekin lämpimään. Inspiraatiota haen ensi viikolla Matkamessuilta, jossa saatamme hyvinkin törmätä. Tulkaa vetämään hihasta, jos bongaatte blogista tutun kaverin!