Perjantai-illan terveiset Messukeskuksesta! Olen nauttinut täällä Matkamessujen ja Nordic Bloggers’ Experiencen tunnelmasta jo keskiviikosta. Ohjelmassa on ollut muun muassa bloggaamisen opiskelua ja verkostoitumista. Tuntuu hyvältä palata hiljalleen matkabloggaamisen maailmaan ja huomata, kuinka olen yhä kotimaisen matkabloggaamisen tunnettuja ja vakiintuneita hahmoja viime aikojen hiljaiselosta huolimatta.

Tässä ne nyt tulevat – Panun matkojen perinteiset matkamessuvinkit

Vuosittain olen jakanut Matkamessuille vinkkejä messujen alla ja niiden aikana, eikä kuluva vuosi muodosta poikkeusta. Tämänvuotiset vinkkini tulevat videolla, jonka innostuin kuvaamaan ja editoimaan videomestari Timo Korven eli Timo Wildernessin pitämän bloggaajien videotyöpajan jäljiltä. Eli kas näin, seuraavasta messuvinkit ja -tunnelmat pyörimään!

Ja seuraavaksi vuoden 2017 ensikuulumiset

Videoita saattaa olla pian luvassa lisää, koska starttaan jo viikon päästä vuoden ensimmäiselle matkalle itselleni täysin uuteen kohteeseen. Teen videoita mielelläni, koska pidän sekä esiintymisestä että editoinnista – ja nyt Timon tuoreimmat vinkit taskussa onkin hyvä startata reissuun paikkaan, josta ensitunnelmat aion raportoida Facebookin puolelle. Sen voin verran voin jo paljastaa, että tie vie lännemmäs kuin koskaan – ja etelään, siis Itä-Eurooppa-intoilijalle täysin epätyypillisiin suuntiin.

Matkoille on ollut jo ikävä, sillä viime vuonna en ehtinyt matkailla käytännössä lainkaan uuden määräaikaisen työn ja olemattomien lomien vuoksi. Nyt harmikseni ja yllätyksekseni tilanne on kuitenkin se, että matkustaminen ei toistaiseksi jää lomista kiinni. Määräaikaisuuteni nimittäin päättyi joulun alla, enkä valitettavasti ehtinyt saada uutta työtä tilalle. Olen siis työnhaussa – ja jonkinmoisessa toipumisprosessissa siitä, miten juuri minä saatoin joutua työttömäksi.

Henkisesti työttömyys on paljon kovempaa kuin osasin aavistaa, mutta toivottavasti löydän reissusta uutta voimaa tämän välitilan selättämiseen. Toivottavasti voin seuraavilla Matkamessuilla muistella tätä tilannetta välitilana, jonka aikana löysin uutta, menestystä luovaa inspiraatiota elämääni.

Posted by:Panu / Panun matkat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.