Matkamessuilu alkaa jo muutaman päivän päästä. Itselleni kyseessä on viides kerta messuilla, ja pian tulee kuluneeksi viisi vuotta siitä, kun aloitin matkablogiprojektini. Viidessä vuodessa on ehtinyt tapahtua huimasti niin omassa elämässäni kuin matkablogiskenessäkin. Jälkimmäisen kehitys heijastuu suoraan Matkamessujen ohjelmaan. Tänä vuonna messuilla nähdään muun muassa matkabloggaajien aloitteesta syntynyt Travel Bloggers Give Back -hyväntekeväisyyskirppis.

Travel Bloggers Give Backissa matkabloggaajat myyvät sekalaista reissutavaraa matkakirjoista retkeilyvarusteisiin. Itseltäni ei myytävää tällä kertaa löytynyt, mutta hankkeessa on mukana monia tunnettuja suomalaisia matkabloggaajia. Lisäksi myytävää on saatu blogien lukijoilta ja yhteistyökumppaneilta.

Ostamalla Travel Bloggers Give Backista minkä tahansa tuotteen osallistuu yhteistyökumppanien lahjoittamien palkintojen arvontaa. Myytyjen tavaroiden tuotto puolestaan ohjataan lyhentämättömänä Autolla Nepaliin -projektin kautta Nepalin kastittomille.

Kirppis aukeaa lauantaina klo 13 Rantapallon lavan vieressä. Projektista lisää Facebookissa.

Artikkelin kansikuva, jossa poseeraan matkabloggaajakollegojeni kanssa, Sokos Hotels 40 vuotta -juhlasta syksyltä 2014. Kiitos kuvasta, Elina Manninen!

Matkamessulippujen arvonnan voittaja

Matkamessulippujen voittaja on nyt arvottu, ja 42 osallistujan joukosta liput menevät nimimerkille Tiia / Tiiantai. Tuttuun tapaan onnettarena toimi Random.org.

Voittajaan olen ottanut yhteyttä sähköpostitse. Toivotan tasapuolisesti kaikille hyvää alkanutta vuotta! Ehkä törmäämme Matkamessuilla.

Matkamessut

Saa jakaa:
Posted by:Panu / Panun matkat

<p>Puolassa asunut ja Trans-Siperian junaillut Panu intoilee Itä-Euroopasta ja lämpenee vähemmän tunnetuille matkakohteille. Matkalla tärkeitä ovat elämykset ja kokemukset: kosketukset paikalliseen kulttuuriin, tapahtumat, nähtävyydet ja hyvät näköalat. Pienen tytön isänä Panu arvostaa myös lähimatkailua ja tasokasta majoitusta.</p>

One thought on “Travel Bloggers Give Back -kirppis ja matkamessulippuarvonnan voittaja

Vastaa