Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Seikkailu Budapestissa – ja MM-finaali paikallisessa musiikkistudiossa”

 1. Budapestiin täytyy kyllä päästä käymään uudestaan :). Upea kaupunki! Mutta tuo muistomerkki kertoo kyllä jostain niin surullisesta :/.

  Itse olimme Espanja – Hollanti pelin aikana Espanjassa, joten meno oli aika rajua siinä baarissa, jossa peliä seurasimme 😛

  1. Joo, on varmasti ollut melkoista menoa silloin Espanjassa! Ja joo pistää ajattelemaan tuommoinen nähtävyys. Budapestissa olen käynyt nyt kahdesti. Kolmaskin kerta varmasti tulee ennemmin tai myöhemmin.

 2. Loistavaa! Miltä tuo haarniska tuntui päällä? Kävisi varmaan aika tehokkaasta treenistä kulkea 40 kilon haarniskassa kesähelteellä kokonainen päivä! 😀 Jousiammuntaa olen kokeillut kerran, en kylläkään keskiaikatapahtumassa, vaan Laitilassa oli joskus yksityisen ylläpitämä, omalle pihamaalle rakennettu minigolfrata ja jousiammuntarata. Aloittelijan tuurilla osuin heti ensimmäisellä yrittämällä keskelle taulua. Sen jälkeen en lähellekään! 😀

  1. Se oli itse asiassa yllättävän kevyen tuntuinen verrattuna painoonsa. Ja niin pitääkin, että siinä pystyy taistelemaan. Mulla testattiin haarniskan kovuutta ja mua hakattiin miekoilla. 😮

   Jousiammunnassa minä myös pärjäsin, ehkä parhaiten noista taidoista, joita treenattiin. Oli pari kertaa aiemmin kyllä ampunut jouskarilla. Ehkä se auttoi, tai sitten kyse oli mullakin tuurista. 😀

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Good morning from #Meltwatersummit Helsinki.
•
•
•
•
#helsinki #biorex #ig_finland #lasipalatsi #stadi #postitalo #panunmatkat #cityscape #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #colors_of_day #ig_shotz #special_shots #rajala100teos #valokuvaus #rajala100 #withgalaxy #lightroomhdr #lightroom #samsunggalaxy #galaxys8
 • Meet tram #150 in Helsinki, also known as ”Ludde”. It was built in 1967 and nowadays it serves as a charter vehicle.
•
•
•
•
#helsinki #hakaniemi #ig_finland #panunmatkat #tram #trams #spora #raitiovaunu #ratikka #cityscape #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #colors_of_day #ig_shotz #special_shots #rajala100teos #valokuvaus #rajala100 #withgalaxy #lightroomhdr #lightroom #samsunggalaxy #galaxys8
 • The famous Double M in Leipzig. It’s the symbol of the Leipzig Trade Fair (Leipziger Messe). MM is over 100 years old, and it has survived the war and the times of the GDR.
 • My kids and the sunset.
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #alakivenpuisto #sunset #auringonlasku #withgalaxy #samsungs8 #ig_finland #panunmatkat #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #mtvsaa #ylesaa #sunset_pics
 • It’s Valentine’s day and I can feel spring.
•
•
•
•
•
#ystävänpäivä #valentinesday #espoo #aaltoyliopisto #shotoniphone #lightroomhdr #lightroom #ylesaa #mtvsaa #iphone8plus #ig_finland #panunmatkat #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #sunlight #morning #cityscape #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots
 • -17 °C outside and I wanted to take a picture which shows it.
•
•
•
•
•
#ig_finland #earthpix #panunmatkat
#cars #lights #traffic #liikenne #ylesaa #mtvsaa #canonstories #canonsl2 #canon200d #espoo #jaw_dropping_shots #special_shots #visualsofearth #theimaged #lensbible #nofilter #nofilterneeded #trafficjam #rushhour #cityscape #urban #colors_of_day

lepanu @ Instagram