Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Seikkailu Budapestissa – ja MM-finaali paikallisessa musiikkistudiossa”

 1. Budapestiin täytyy kyllä päästä käymään uudestaan :). Upea kaupunki! Mutta tuo muistomerkki kertoo kyllä jostain niin surullisesta :/.

  Itse olimme Espanja – Hollanti pelin aikana Espanjassa, joten meno oli aika rajua siinä baarissa, jossa peliä seurasimme 😛

  1. Joo, on varmasti ollut melkoista menoa silloin Espanjassa! Ja joo pistää ajattelemaan tuommoinen nähtävyys. Budapestissa olen käynyt nyt kahdesti. Kolmaskin kerta varmasti tulee ennemmin tai myöhemmin.

 2. Loistavaa! Miltä tuo haarniska tuntui päällä? Kävisi varmaan aika tehokkaasta treenistä kulkea 40 kilon haarniskassa kesähelteellä kokonainen päivä! 😀 Jousiammuntaa olen kokeillut kerran, en kylläkään keskiaikatapahtumassa, vaan Laitilassa oli joskus yksityisen ylläpitämä, omalle pihamaalle rakennettu minigolfrata ja jousiammuntarata. Aloittelijan tuurilla osuin heti ensimmäisellä yrittämällä keskelle taulua. Sen jälkeen en lähellekään! 😀

  1. Se oli itse asiassa yllättävän kevyen tuntuinen verrattuna painoonsa. Ja niin pitääkin, että siinä pystyy taistelemaan. Mulla testattiin haarniskan kovuutta ja mua hakattiin miekoilla. 😮

   Jousiammunnassa minä myös pärjäsin, ehkä parhaiten noista taidoista, joita treenattiin. Oli pari kertaa aiemmin kyllä ampunut jouskarilla. Ehkä se auttoi, tai sitten kyse oli mullakin tuurista. 😀

Vastaa

 • Autumn in Warsaw. This is the Łazienki Palace, built in the 17th century.
•
•
•
•
•
#warsaw #lazienkinpalace #Łazienki #warszawa #varsova #poland #puola #cityscape #palace #castle #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #panunmatkat #travelblog #olympus #getolympus #ig_shotz #shotzdelight #ourmoodydays #visitpoland
 • Autumn light in Copenhagen. 🇩🇰
•
•
•
•
#copenhagen #kööpenhamina #tanska #denmark #cityscape #urban #canon200d #canonsl2 #canonsyksy #lightroom #syksy #autumn #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #urbanscape
 • Very impressive #Sunset in Helsinki today.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #auringonlasku #ig_finland #helsinki #myllypuro #matkablogi #panunmatkat #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #somethingmagical #liveforthestory
 • I’ve been really happy my little #Canon200d for well over a year now. Both its image quality and usability are great. Actually, I’ve never been so satisfied with any of my previous cameras. Our relationship can only get better with new lenses I’m constantly looking for. Yesterday I found a bargain deal of a #Canon 55-250 mm IS STM. The price-quality ratio seems unbeatable – excellent sharpness and superb range. Here’s my first shot with it – the half of the #Moon.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #kuu #moon #moonphotography #ig_finland #helsinki #myllypuro #kuutamo #matkablogi #panunmatkat #moonlight #night #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #astrophotography #taivas #avaruus #astro #nightsky #somethingmagical #liveforthestory #moon_of_the_day
 • This beauty – let’s celebrate it while it lasts. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals
 • Golden, colorful leaves and the deep blue sky – it just cannot get any better. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #suomi #finland

lepanu @ Instagram