Press Enter / Return to begin your search.

10 thoughts on “Maalaus Mongoliasta”

 1. Voi vitsit! Itsekin elokuun lopussa harhailin Mongolian kaduilla yrittäen paikantaa pääpostitoimistoa korttien lähettämistä varten. Arkkitehtuuri tuolla oli kyllä todella Neuvostomaista, meidän majoitus oli eräässä kunnon neukkukuutio-lähiössä suuren Department storen takana.

  On kyllä hieno maalaus ja ihanaa, että löysit vielä pojan seuraavana päivänä. Niin tuttua tuo, että liian ärsyttävä tuputus syö mielenkiinnon kokonaan kaupankäyntiin vaikka tuote olisikin mielenkiintoinen.

  1. Ah mahtavaa, muitakin Mongoliassa käyneitä! Totta, tuputus yleensä tapaa sen pienenkin innon kaupantekoon. Tässä tapauksessa tuote jäi kuitenkin kiinnostamaan niin paljon, että päätin antaa myyjälle uuden mahdollisuuden. Ja taitaa muuten lähes kaikki majoitus UB:ssa olla noissa neukkukuutioissa. Niin oli minunkin majapaikkani, UB Guest House.

 2. Niin siistiä, että olet käynyt Mongoliassa! Wau, oispa mahtava käydä tuolla! Ja uh miten hienoja postimerkkejä! Itse kun nykyään keräilen töihin saapuvia merkkejä maailmalta, osaan arvostaa erityisesti tuollaisia harvinaisuuksia 🙂

  Onpa tosi hieno maalaus! Kelpais munkin seinälle.

 3. Siis Panu what!? Nää yllätät kyllä joka kerta, oot ainoa tyyppi ketä tiijän joka on käyny Mongoliassa. 😀 Ja miten makeita nuo postimerkit, ihan huippuja!

 4. Kollektiivinen kiitos kommentoijille! Suosittelen lämpimästi Mongoliaa matkakohteeksi. Ja pakko sanoa, että olen harvinaisen tyytyväinen tuolta hankkimiini matkamuistoihin.

 5. Olipas jotenkin hyvän mielen tuova kirjoitus! Aivan älyttömän kaunis ja ihana taulu, ja tarina sen taustalla nostaa sen arvon matkamuistona. Me ostellaan tosi vään mitään matkoilta, mutta Namibiasta ostettiin mopanipuun juuresta kaiverrettu norsupatsas. Joskus jos on pitkään miettinyt kotiin jotain sisustuselementtiä, ja löytää sellaisen matkalta, niin ne ovat oivia matkauistoja. 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa
 • Orange tube + sunset #shotoniphone
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #mtvsaa #ylesaa #ig_finland #panunmatkat #lightroomhdr #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #cityscape #auringonlasku #sunset #sunset_vision #sunset_pics #metropoliaamk @metropolia_uas
 • Midsummer times •
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #midsummer #juhannus #shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love
 • Ice-cream van
•
•
•
•
•
#helsinki #allasseapool #3kaveria
#shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #rajala100teos @allasseapool @3kaveria #3kaverinjäätelö #vintagecar

lepanu @ Instagram