Terveiset Helsingin merellisestä Laajasalosta! Kävin Ravintolapäivänä syömässä Aino Ackténin huvilan parkkipaikalle pulpahtaneessa Soppakeittiössä lohi- ja savuporokeittoa sekä ruisleipää. Jälkiruokana maistuivat munkit ja kahvi. Maukkaat sapuskat olivat asiaan kuuluvasti itsetehtyjä. Ne lämmittivät mukavasti pikkupakkasessa ja sopivat tyyliltään alueen merelliseen ympäristöön.

 

Ravintolapäivä 1

Soppakeittiö

Ruokailun jälkeen kävelin usvaisessa säässä Aino Ackténin huvilalle. Polku halkoi peltomaista maisemaa, ja vanhanaikaiset katulyhdyt loivat menneiden aikojen tunnelmaa. Paikalle voisin palata joskus kesäaikaan lenkkeilemään. Tapahtumiakaan ei tarvitse pelätä häiritsevänsä, sillä huvila odottaa tällä hetkellä peruskorjausta.

Aino Ackten

Laajasalo

Osallistumiseni oli ensimmäinen Ravintolapäivään, joka järjestetään nykyään neljästi vuodessa. Aiemmin olen aina onnistunut missaamaan tapahtuman syystä tai toisesta, mutta nyt päätin muuttaa tapojani ja osallistua päivään jatkossakin. Ehkäpä ensi kerralla mahdutan mukaan jo useampia kohteita.

Posted by:Panu / Panun matkat

2 replies on “Ravintolapäivä idyllisessä Laajasalossa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.