Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Kielikurssiretki tuuliseen Eastbourneen”

 1. No niin, täältähän niitä muistoja löytyi – aivan mahtava tuo kuva, välittyy varsin eläväisesti sen hetkinen fiilis! 😀 Heinäkuu 2003 oli kuulemma sateettomin kesä Englannissa vähään aikaan, ainoastaan ekana kielikurssipäivänä satoi kissoja ja koiria taivaalta kun etsittiin kurssirakennusta uitettuina koirina ja lopulta sulavasti päädyttiin ottamaan taksi aivan nurkan takaa… :’)

  Huippua kun oot lähössä takas Englantiin ensi vuonna, saanko udella minne päin siellä?

 2. Joo, muistan otsikot tyyliin ”Englanti kuin Brasilia”. Mun kurssin aikana ensimmäinen viikko oli hyvin sateinen, mutta sen jälkeen aurinko vain porotti porottamistaan ja oli uskomattoman lämmin. Onneksi Brightonissa oli ne biitsit. Siellä kelpasi lekotella. 🙂

  Enpä tiedä vielä, olenko lähdössä vai en, mutta kuuden vuoden välein on tullut Englannissa käytyä. Ehkä. Oikeastaan kyllä kiinnostaisi nyt Englantia enemmän Skotlanti!

Vastaa

 • My kids and the sunset.
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #alakivenpuisto #sunset #auringonlasku #withgalaxy #samsungs8 #ig_finland #panunmatkat #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #mtvsaa #ylesaa #sunset_pics
 • It’s Valentine’s day and I can feel spring.
•
•
•
•
•
#ystävänpäivä #valentinesday #espoo #aaltoyliopisto #shotoniphone #lightroomhdr #lightroom #ylesaa #mtvsaa #iphone8plus #ig_finland #panunmatkat #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #sunlight #morning #cityscape #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots
 • -17 °C outside and I wanted to take a picture which shows it.
•
•
•
•
•
#ig_finland #earthpix #panunmatkat
#cars #lights #traffic #liikenne #ylesaa #mtvsaa #canonstories #canonsl2 #canon200d #espoo #jaw_dropping_shots #special_shots #visualsofearth #theimaged #lensbible #nofilter #nofilterneeded #trafficjam #rushhour #cityscape #urban #colors_of_day
 • #LuxHelsinki it was.
•
•
•
•
#helsinki #luxhelsinki2019 #photographing #nightphotography #cityscape #lightart #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #canonsl2 #canon200d #canonstories #canon50mm #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewhere #suomiretki #igtravel #instatravel @luxhelsinki
 • The Parliament House of Finland
•
•
•
•
#helsinki #eduskuntatalo #eduskunta #parliamenthouse #architecture #nightphotography #politics #politiikka #cityscape #lightart #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #canonsl2 #canon200d #canonstories #canon50mm #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewhere #suomiretki #igtravel #instatravel
 • It’s getting dark – and the final day of Lux Helsinki is about to start. Here’s one of the best installations, which I describe shortly ”classic Lux Helsinki”.
•
•
•
•
#luxhelsinki #finlandiatalo #finlandiahall #luxhelsinki2019 @luxhelsinki #artwork #cityscape #art #lightart #valotaide #lightfestival #visithelsinki #helsinki #finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #samsungs8 #samsunggalaxys8 #nightscape #artofvisuals #finland #suomi #letsgosomewher #suomiretki

lepanu @ Instagram