DJ ja Berliini-kuvashow.

Saksa on minulle rakkaimpia matkakohteita, Saksassa on aina kivaa. Siksipä en epäröinyt tarttua Saksan matkailutoimiston kutsuun Berliini-teemaisiin bileisiin Adams-klubille.

Ja mitä ilta tarjosi? Konemusiikkia soittaneita DJ:tä tähtenään Planningtorock, non-stoppina pyörineen Berliini-kuvashown, nakkeja ja perunasalaattia, club mate -pohjaisia juomia sekä Berliinin-matkan arvonnan. Arpaonni ei valitettavasti suosinut meikäpoikaa, mutta Berliiniin tuli jälleen pieni kaipuu. Jospa myöhemmin tänä vuonna suuntaisinkin katsastamaan esimerkiksi aiemmin väliin jääneen Potsdamin

Lopuksi kiitokset tapahtuman järjestäneille tahoille eli jo mainitulle Saksan matkailutoimistolle ja Visit Berlinille. Samoin kiitokset Rantapallon väelle sekä Kaukokaipuun Marinellalle. Teidän seurassanne sain viettää iltaa. 🙂

Berliini-Brandenburgin-portti-2
Tänne pian taas? Brandenburgin portilla keväällä 2010.
Posted by:Panu / Panun matkat

0 replies on “Saksa-fiilingit Erottajan Adamsilla

  1. Kiitos itsellesi, oli tosi hauskaa! Ja nähdään tänään Loungessa – siellä pystyy vaihtamaan ne kuulumiset (kun ei tarvitse huutaa musan yli) vielä paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.